Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

donderdag 13 mei 2010

Inspiratie



Nu ik alweer iets langer bezig ben met bloggen (ahum 3 maanden) wordt het soms iets moeilijker om inspiratie voor een post te vinden. Nu heb ik al diverse leuke vaste items op de verschillende blogs van jullie voorbij zien komen. Emaille op maandag (helaas heb ik geen emaille maar toch), Mosaic Monday (ben gek op collage’s maken, het veroezeld ook de kwaliteit van mijn foto’s een beetje) Outdoor Wednesday en Woordenloze Woensdag. Hebben jullie misschien nog meer tips?

20 opmerkingen:

 1. Ehm nee. Vind het wel leuk om overal mee te kijken. Ben zelf niet zo'n vaste dagen blogger. Ik zou het zo vergeten.
  Maar wel een leuke uitdaging. Ik hoop dat er leuke ideeen volgen wie weet ga ik de uitdaging dan toch aan.
  Fijne Donderdag vandaag Groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Claudia, meestal heb ik wel inspiratie genoeg om een post te plaatsen. Soms is het gewoon een foto die ik heel erg mooi vind en dan zijn er weinig woorden voor nodig. De éne keer haal ik mijn inspiratie uit bloemen en dan weer uit huis en tuinfoto's. Een verzameling is ook altijd leuk om te posten, of een nieuwe aanwinst. Een veranderd sfeerhoekje in je huis of een opgeknapt meubelstuk.
  Ben benieuwd naar meer inspiratievolle tips. Ik vind in ieder geval je woordenloze woensdag heel erg leuk gevonden.
  Fijne dag en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik merk dat ik veel op donderdag post, dus ik ga iets bedenken voor de donderdag hihih, als het mij is gelukt zie je het volgende week.
  Enne geniet nog steeds van je posten hoor, maar begrijp wel wat je bedoelt!!
  Groetjes en fijne dagen Madelon (PS ga je nog wat leuks doen???)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. pfieuw, tips...neuh....ook ik blog nog niet zo gek lang (2 maanden) en doe nog maar wat.
  Had laatst de ingeving een Fresh Flower Friday te doen, maar ja, dat is bij 1 keer gebleven, heb blijkbaar nog genoeg te kletsen!! Ben benieuwd wat je invalt, zet jij eens een nieuwe reeks op Claudia!! Vinden wij leuk ;)!

  Groetjes en een gezellige dag!
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja meestal lukt het mij nog wel, maar of het ook zo blijft?????
  Ben benieuwd of je het gaat lukken.

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je goed om je heen kijkt in je huis en je tuin, is er vaak veel meer dan je denkt! Van iets kleins is al een post te maken...! Probeer het maar eens!

  Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Claudia,
  Heb precies hetzelfde als jij. En ik ben ook wel eens bang dat het niet interessant of goed genoeg is, terwijl dat nergens op slaat. Het is juist de bedoeling dat ik dicht bij mezelf blijf en dan kan je niet iedereen tevreden stellen, want iedereen is anders.
  Misschien een post met elke keer een andere kleur? Ik weet dat er Rednesday is, dat is foto's laten zien van alleen maar dingen waar rood in zit. Ik heb pas een oranje post gedaan, was ook erg leuk. Of een "zeg het met bloemen" post. Dat je foto's plaatst van dingen met een bloemetje, of van bloemen zelf....
  Zomaar wat ideen. Ik hoop dat er nog meer ideen komen. Fijne dag vandaag,
  Lieve groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo lieve Claudia,

  Het is wat Mea en Ingrid zeggen.
  Het kunnen soms hele kleine dingentjes zijn, soms ook meer vanuit je gevoel.

  Ik heb zelf nooit zo'n moeite met nieuwe inspiratie, het gebeurd gewoon. Op het moment heb ik zelf drie posten die nog niet eens af zijn.. maar niet verder kom omdat er steeds nieuwe dingen tussendoor komen. Laat het uit jezelf komen Claudia.Iets waar jij je in kan uitleven of iets waar je interesse ligt. Het kan zoveel zijn.. ik weet zeker dat er nog zoveel in je zit wat iets moois opleverd.

  Een heel fijn weekend,
  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Claudia............ik heb dat tot nu toe nog niet gehad..............gewoon misschien leuke dingen uit je huis................je hobby.........dingen van de dag............ik doe ook maar wat en heb meestal al wat post in voorraad staan..........

  Fijne gezellige dag !! groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Neeeh ik heb geen tips, ooook ik moet mij altijd inhouden niet elke dag een blog te plaatsen hahahaha.... ik stroom gewoon over van inspiratie... tjaaa hoe kan ik jouw nou helpen...... ga de stad in kijk om je heen en vang de speciale en bijzondere plekjes, doorkijkjes, oude hekjes of bijzonder hang en sluitwerk... He nou heb ik je toch getipt.

  SUcces&liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je moet je niet laten binden
  door die vaste gewoonten op vaste dagen.
  Gewoon je eigen zin doen,
  komt er geen inspiratie,
  dan post je lekker eens niet.

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Eh,ja tips, eh.... ik doe gewoon een beetje waar ik op dat moment mee bezig ben.... Of wat voor leuks ik gekocht of gekregen heb. Er zijn periodes dat ik elke dag een berichtje heb, maar soms een paar weken niet. Het kan zijn uit tijdgebrek of omdat ik niks kàn laten zien i.v.m. Farbenmix. Maar dan neem ik wel foto's, zodat ik het later wèl kan laten zien. Maar ik doe vooral wat ik leuk vind om te laten zien!!

  Succes met je inspiratie!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Claudia ik heb ook niet veel nodig om wat op mijn blog te zetten,niet te ver zoeken het is dichterbij dan je denkt hoor!!!ik kijk graag uit naar de "woordeloze woensdag" en dan doe ik misschien wel mee...mooie foto trouwens!

  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je moet gewoon schrijven over wat op dat moment in je opkomt vind ik.
  En ook al heb je een weekje niets,het is geen must toch?

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Of gewoon een reisje maken naar bijvoorbeeld Japan... Het is momenteel meer een reisverslag dan een blog geworden.. Maar je maakt nog eens wat mee.

  Ik vind je blog altijd gezellig, open en insprirerend...

  Groetjes
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Laat ik me maar aansluiten bij Mea en Ingrid, er gebeuren vaak van die hele kleine dingetjes om je heen, waar je dan even heel erg van geniet... Als ik zou willen zou ik iedere dag wel drie keer kunnen posten, maar dan zit ik alleen nog maar achter mijn laptoppie, ha ha.
  Vind wel dat je altijd bij jezelf moet blijven, en als sommige mensen het dan een keer niet interessant genoeg vinden.... heel jammer, maar het is geen wedstrijd, toch?
  Fijn weekend, groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Claudia,ik doe gewoon wat er in me opkomt maar post ook niet iedere dag,probeer het wel 1 keer in de week te doen maar dit meer omdat ik in tijdnood zit vanwege ons werk.

  fijne avond verder,gr inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ook mij lukt het niet om elke dag een post te vullen. Maar dat hoeft toch helemaal niet, kom toch elke keer weer bij te lezen hoor, ook al komt er een week niets.
  Gewoon doen waar jij zin in hebt!
  Groeten, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ach ik denk dat we het allemaal wel eens hebben, soms loop je over en moet je posten in de "koelkast" zetten, en dan volgt er weer eenperiode dat je even weinig te melden hebt. En er staat nergens geschreven hoe vaak je moet posten toch..?! Wie weet loop je morgen over van de nieuwe ideeen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi,
  op een aantal duitse blogs hebben ze 'fish on friday". Bijvoorbeeld hier: http://smilas.blogspot.com/2010/05/fish-on-friday-6.html.

  Ik heb ook wel eens 12 van 12 gezien. Iedere 12e van de maand 12 foto's plaatsen over dingen die je om je heen ziet. Ook heel leuk.
  Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen