Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

donderdag 4 maart 2010

Vandaag is GeelGeel is geen kleur waar mijn voorkeur naar uitgaat in de inrichting van mijn huis. De afgelopen tijd hebben de krokussen, blauwe als witte druifjes en witte hyacinten al een plaatsje gehad en soms wil je gewoon wat afwisseling. Aangezien ik gek ben op bollen kom je dan eigenlijk al snel op narcissen uit. Deze ontbraken tot nog toe in mijn rijtje. Een leuke bloem, leuke vorm maar die kleur hé?

3 opmerkingen:

 1. Schitterend !! mooi gedaan.moet nog steeds naar dat picassa kijken ......geen tijd..........komt goed !

  Ik heb ze gisteren ook mee genomen narcissen staan hier in de hal op mijn site table .......bij de lift...en rein heeft een oude schoolplaat erboven gehangen met ..........narcissen .............zo leuk staat dat !

  Geniet van de zon vandaag alweer!! jippie !!

  Leuk dat je ook elke keer een berichtje bij mij achterlaat lief !

  Groetjes fijne dag Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geel is ook niet mijn kleur................................
  familie misschien????????????????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Claudia, wat leuk dat je ook eieren bent gaan plakken. Laat maar eens wat foto's zien, ben benieuwd wat je ervan hebt gemaakt.
  Ik heb zelf het magazine nog niet gezien, het is allang naar me verstuurd maar er blijkt iets misgegaan te zijn met de bezorging omdat ik buiten de Hoeksche Waard woon.
  Ben wel nieuwsgierig want ik krijg veel mail over de eieren en ik weet eigenlijk niet wat er precies staat beschreven in het blad! haha

  Leuke webwinkel heb je trouwens, mooie merken!

  Groetjes Heidi

  BeantwoordenVerwijderen