Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

zaterdag 13 maart 2010

KransjesIk ben wel lekker bezig, of niet, het is maar hoe je het bekijkt. Eerst inspiratie door de eieren van Heidi van La Flotte dan nu de eierkransjes van kievitseieren geïnspireerd door Ria van It’s me. Beter goed gejat dan slecht verzonnen, Sorry dames maar ik vind het eigenlijk wel een heel groot compliment voor jullie. Jullie beiden brengen namelijk echt iets in mij teweeg. Nooit eerder aan de krea gegaan en dan nu door blogland zelfs al tot twee keer toe. Het word in mijn huis steeds gezelliger.

Ook mijn zusje mag meedelen in mijn uitspattingen: als cadeautje voor een door haar georganiseerd etentje krijgt ze van mij ook zo’n schattig kransje kado.

6 opmerkingen:

 1. HoiClaudia, dat is nou het leuke van Bloggen, al die inspiratie die je op de verschillende blogs opdoet. Ik vind de kransen prachtig geworden'je eitjeskrans maar ook de buxuskrans vind ik geweldig. Mooi weergegeven.
  Fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt het erg leuk gedaan. en in blogland doe je veel inspiratie op.

  fijn weekend, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja leuk he, ik herken dat! Zulke leuke ideeen. Wat een prachtige buxuskrans trouwens, dat vind ik dan weer een leuk idee!
  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een eer hoor dat je het namaakt !!

  Ziet er echt gaaf uit !! ga ik die buxus krans maken.................hiiiiihi!!

  Is dat een leuk blad de Vakre??

  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. JAha!! Je hebt de smaak ernstig te pakken, hoor!!!
  Fijn weekend, verder, Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Claudia, je kwam me al zo bekend voor, maar je had natuurlijk iets bij me besteld! Wat heb je dit leuk gedaan zeg, ook je eieren zijn mooi geworden! Heerlijk he dat Bloggen, gezellig en je steekt er wat van op!

  Fijne avond nog,
  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen