Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

maandag 20 september 2010

Appelplukdag



Even een paar dagen te druk gehad om te bloggen en wat heb ik dan wat gemist zeg. Give-away’s zijn gewonnen, nieuwe weer geplaatst, de nodige van jullie hebben weer heel wat voor hun kiezen gekregen en dan ook nog het bericht van Inka en Andre met het besluit om te stoppen met hun blog. Maar is er ook weer genoeg leuks gebeurd. Zoveel nieuwe posten dat het me gewoon niet lukt om bij iedereen een reactie achter te laten. Hopelijk kan ik het komende week weer goedmaken. De afgelopen periode heel wat tijd op kantoor doorgebracht maar ook mijn definitieve keuze om te stoppen met mijn webwinkel is me niet in mijn koude kleren gaan zitten. Ik dacht echt dat ik er wel klaar mee was, toch denk ik er veel aan. Geen bestellingen meer in mijn inbox, je raakt er toch aan gewend, en dan ook geen nieuwe posten geplaatst dus ook geen lieve reacties. Dat mis ik dan echt, al met al dus weinig mail ontvangen. Tijd om weer verder te gaan in huis want belofte maakt schuld en ik ben nog niet helemaal klaar met mijn serie een kijkje in ons huis! Zo’n meidenkamer op de foto zetten heeft heel wat voeten in aarde, want nee, die zijn ook hier niet uit zichzelf zo netjes. De kamer van mijn jongste heeft in het beste geval een heel smal paadje om door te lopen maar op dit moment is zelfs het paadje verdwenen. Wordt uiteraard nog vervolgd…

Vandaag eerst wat foto’s van mijn uitstapje afgelopen zaterdag naar de appelpluk dag. Echt al een beetje herfst. Ik ben echt een mens van de seizoenen, heerlijk iedere keer die verandering in de natuur maar dit jaar…

Voor mijn gevoel hebben we bijna geen zomer gehad, ik ben nog steeds niet aan de herfst toe, ik doe echt mijn best maar het lukt nog niet!










30 opmerkingen:

  1. Hoi Claudia,

    We delen het gevoel m.b.t. de herfst...nog nooit ging dat bij mij zo moeizaam als dit jaar hi hi! Wat een appels zeg...kun je lekkere taart van bakken!

    Het afscheid van de webwinkel...ik kan me voorstellen dat dat zwaar valt. Er valt toch iets weg. En rommel op de meidenkamers....het is er altijd een puinzooi, alleen op dit moment niet want de hulp komt zo...! Maar vanavond is alle rommel weer terug ha ha! Trouwens, ik lach wel ha ha...maar ben er totaal niet blij mee!!!

    Ik wens je een fijne week Claudia! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Claudia,

    Heerlijk zo een dagje in de frisse buitenlucht. Dat doet je goed!
    En lekker gezond fruit bovendien!
    En rommel op meidenkamers......neeehhhhh...dat was bij ons nooit!!!
    Dat is een van de dingen die ik dus echt niet mis!!

    Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De herfst is duidelijk in aantocht. Heerlijke foto's. Lieve groet, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik moet ook nog aa het idee wennen dat we langzaam in de herfst glijden, maar er is niet tegen aan te boksen ben ik bang. PP voorspelt nog wat nazomerdagen voor deze week. Laten we daar dan met volle teugen nog even van genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi al die appels en pompoenen. Heerlijk zo'n plukdagje! Ik ben benieuwd naar de rest van je huis. Vandaag heb je weer lieve reacties....geniet daar maar van. Kan me voorstellen dat het eerst leeg voelt zo. Maar straks is het mss. wel een bevrijding.
    Lieve groet, Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zou het ook zo missen.
    Mooie foto's. Mooie kleuren. Dat is dan weer wel heel fijn van de herfst al die mooie kleuren. Zo warm maar ja de rest kan mij ook gestolen worden. Ik hoop ook zo op nog wat mooie dagen. Nu ziet het er hier nog niet naar uit.
    Groetjes en een fijne week Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijke appels en een mooie foto's. Ik begin door al die mooie foto's op de blogs toch wel zin in de herfst te krijgen.
    En heel fijn om te lezen dat niet alleen mijn kinderen er een zooitje van maken.
    Ik ben nieuw hier in blogland en toen ik las over Bo butik dat je de reactie ook mist dus vandaar hier mijn reactie. Misschien helpt het ietsjes.
    Groetjes Katja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ondanks dat je nog niet aan de herfst toe bent, heb je toch mooie herfstfoto's gemaakt.
    Ik snap het helemaal dat je de reacties mist. Ik vind het zelf leuk om via mijn winkeltje poppenkleertjes te verkopen maar de leuke reacties maken het nog het allerleukste.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. O, heerlijk fruit plukken, bij mijn ouders in de tuin konden we ook zo heerlijk fruit plukken... alleen dat de herfst er dan ook aankomt vind ik dan weer wat minder, want ik zit nu veel te lekker in het zonnetje... van mij mag hij pas na de herfstvakantie op visite komen...!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Toch krijg ik een heerlijk herfstgevoel hier bij je beelden......echt het komt vanzelf straks joh....
    Enne veel bloggen dus want dan krijg je lekker veel berichtjes van mij en nog vele andere fans van je.....
    Komt wel weer wat leuks op je pad.....
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Goedemorgen Claudia,al vind ik je foto's van de herfstvruchten toch wel prachtig hoor!!geniet van je dagje..

    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geef me je email, dan zal ik je elke dag trouw een brichtje sturen, weet hoe het is..met een webwinkel..verwacht ook elke dag flink wat mailtjes en als er dan een keer nix is voelt dat heel leeg haha..

    Ik ben ook niet aan de herfst toe, ontzettend blij met mn rijbewijs,, maar er zouden nog een paar mooie dagen komen dus nog een keer alle ramen en deuren open, beddengoed buiten aan de waslijn, ramen wassen en dan de herfst maar in he..
    Fijne week, geniet van de zon(hopelijk)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Moet je nu eens kijken, hoeveel reacties je al hebt ontvangen.
    En dat na dat jij je blog bericht nog maar een uur geleden hebt geplaatst.
    Keep on blogging!!

    Een hele fijne week toegewenst.
    Groetjes Jantsje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Maar als ik jouw foto's zie dan heb ik echt heel erg veel zin in een lange, lange, warme herfst waar je lekker zonder jas (maar met shirt met lange mouwen) buiten kunt lopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. ik kan me het heel goed voorstellen Claudia .
    het is ook niet niks.
    geen berichtjes en dat alles dan allemaal zo stil staat.
    maar gelukkig heb je nog een mooi gezin om van te genieten
    een dikke bloggers knuffel.
    liefs Margarita

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heerlijke foto's Claudia...eerst nog een weekje nazomeren en dan mag ie beginnen hoor de herfst vooruit............hahahh!! liefs fijne week Ria..

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Tja ik weet nog goed hoe ik me voelde na het sluiten van mijn winkeltje. Verstandelijk weet je dat het goed is maar och... ik zou nog best eens.... Vergeet niet dat waar het ene stopt iets anders komt. Lucht je hart en blijf vooral lekker bloggen!
    Groetjes Elizabeth
    p.s. pppffff herfst; ik wacht nog steeds op de beloofde zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik kan me voorstellen dat het je niet in de koude kleren gaat zitten als je stopt met iets wat je eigenlijk wel heel erg leuk vond om te doen.
    Maar let op snel genoeg heb je weer andere leuke dingen er voor in de plaats gevonden.
    Leuk zo'n appelpluk dag zeg!
    Groetjes van iemand die ook nog helemaal niet aan de herfst toe is!! Maar zelfs hier bij ons in het Zuiden voel je dat er een ander jaargetijde aan zit te komen. Helaas

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Begrijp het heel goed, kom maar even kijken op mijn blog...de post is ook voor jou.
    En ben je niet vergeten, maar ff mijn watten uit mijn hoofd krijgen...lukt me al aardig ...maar soms storen ze nog...

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Weet je nog, juni.... Ik weet niet wat jij toen deed, ik was aan het klussen...HEEEET, BLOEDHEET was het. Alleen bij het ademhalen droop het zweet van je af.....
    Verder hebben we idd veel regen gehad. Niet wanhopen....komende week wordt het heel mooi, met alleeen in het zuiden af en toe een buitje!!!!
    Hoop dat je nu je gestopt bent met je winkel, lekker in je tuin kunt zitten met de beentjes omhoog. Misschien je laptopje af en toe even mee voor een leuk postje en reacties?!?
    Ik stuur nog wat zonnestraaltjes naar je toe om de overgang wat makkelijker te maken...Voel je ze al??
    groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Volgens mij ben ik een van de weinige die geen probleem heeft met het veranderen van een seizoen. Want de zon schijnt ook in de herfst, en je kunt dan zo lekker buiten iets doen. En als je het positief bekijkt valt alles best mee. Het moet alleen niet langdurig regenen...
    En ik ben er ook een tijdje door hoofdpijn uit geweest en dan heb je veel te lezen hier in blogland. Want de dames gaan gewoon door.

    Geniet komende week lekker van de zon en laat die kamer nog maar even zitten.

    lieve groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  22. heel herkenbaar dat van de zomer net of je iets gemist hebt grrrrrr maar goed het is zo en nu storeten we ons op kaarsjes en lichtjes.
    Voel je niet schuldig hoor als het bloggen er even niet van komt een dag is ook zo voorbij en ja ik kan mij heeeel goed voorstellen dat de beslissing van je webwinkel de juiste was maar het wel heel leeg voelt, maar je houd wel heel veel tijd over en weet je voor je het weet heb je die tijd weer gevuld met hele leuke andere dingen, liefs Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hé nog een blogger naar de appeltjesplukdag, leuk! En sukkel met hetzelfde probleem als jij ... door "te weinig zomer" vrees ik een winterdip in de herfst, ben er gewoon nog niet aan toe :-)

    Groetjes,
    Colinda

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ja met dit weer gaat het hard met de herfst! Maar misschien nog een mooie nazomer! Ik hoop het!
    Leuk die appelplukdag! Ik verheug me op de rest van je huis!

    Groetjes
    Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heerlijk joh zo in de buitenlucht, appeltjes plukken.
    Wordt nog mooi weer dezer dagen, fijn , dan kunnen we de verjaardag van onze zoon nog vieren.
    Hopen naar het bos te gaan, dusse, ben benieuwd.
    Gr Stina

    BeantwoordenVerwijderen
  26. En toch Claudia geniet ik van je prachtige herfstplaatjes, zo mooi de appels en de pompenen. Ik ben ook dol op al die seizoenen en ben ook altijd blij hier in Nederland te wonen.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ach nou had ik een heel verhaal getypt, krijg ik error melding. Grrrrr.
    Ik had geschreven dat ik ook altijd vind dat ik zo snel achterloopt op de blogs als ik even wat minder tijd hebt om te bloggen. En de foto's vind ik prachtig. Heel erg leuk om appels te plukken. Ze zien er heerlijk uit trouwens.
    Fijne week,
    Liefs Ester

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een heerlijke foto's, Claudia! De appelpluk...
    Een gezellige avond xx

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hallo Claudia,
    wunderschöne Bilder!!!!
    Wir ernten heute auch Äpfel!!!!
    Ganz viele liebe Grüße, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Bedankt voor je enthousiaste reactie.
    Ga maar vast nadenken over een recept ;-)
    Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen