Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

woensdag 1 september 2010

Blogproblemen

Het bloggen gaat niet mee zo makkelijk, het lijkt wel of er steeds meer technische problemen onder mijn vingers vandaan te voorschijn komen. Soms begin ik er echt een beetje moedeloos van de worden. Zit ik lekker een gevatte reactie op een leuke post te typen maar dan lukt het plaatsen niet. Daarna weet ik nog niet meer precies wat ik nu geschreven had maar probeer het dan nog een keer en soms moet ik het nog wel een keer proberen. Zelf vind ik het ook leuk om reacties te ontvangen maar na 5 mislukte pogingen wil ik het ook wel eens opgeven hoor.

Al een paar dames meldden mij dat ze geen volger van mijn blog kunnen worden, en ik vind het natuurlijk hartstikke leuk om nieuwe lezers te verwelkomen, echt balen. Maar zelf lukt het me momenteel vaak ook niet om zelf volger te worden van een nieuw ontdekt blog.

Zijn er meerdere dames die hier last van hebben? Of eigenlijk gevraagd, dames die weten hoe dit opgelost moet worden?

Enne ik ga echt nog verder met mijn serie een kijkje in mijn huis maar de keuken wil nog niet lukken en alle hoekjes die inmiddels af zijn wil ik graag bijhouden…

Dan ben ik ook nog het een en ander aan het verzamelen voor de schuurverkoop van a.s. zaterdag. Ik heb het er maar druk mee.

23 opmerkingen:

 1. Heej Claudia, ja weet er alles van Blogger heeft vaak storing ben eens al mijn posts kwijtgeraakt zo'n 60 en nooit meer terug gekregen zakte de moed ook in mijn schoenen en was aan het twijfelen of ik wel opnieuw zou beginnen grrrrr
  Dat niet kunnen reageren hebik ook last van het is heel vervelend maar je kunt er zelf niets aan veranderen, je kun t het wel melden zodat ze weten dat er steeds problemen zijn een lange tekst zoals deze kopieer ik voordat ik hem verzend als het dan mis gaat hoef ik niet steeds mijn hele verhaal opnieuw te doen, liefs Irma en zet hem op

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Claudia, bij mij wil het plaatsen van een reactie ook heel vaak niet lukken. En dan geef ik het na een paar keer ook maar op.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mij lukt het soms ook niet om een reactie te plaatsen. Als de tekst wel blijft staan klik ik gewoon nog een keer op reactie plaatsen, net zolang tot ik mijn naam, wachtwoord en de letteridentificatie heb in kunnen vullen. Dan lukt het altijd wel.
  Eind vorige week lukte het mij ook niet om volger te worden van enkele blogs maar nu weer wel, dat lijken dus blog problemen te zijn.
  Sterkte ermee, blijf volhouden :-).
  Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik vind het ook heel vervelend steeds die foutmeldingen.
  Op zo'n manier lijkt bloggen wel werken.
  Wat ik wel prettig vind is dat ze nu een foutcorrectie hebben, dus tik ik iets vreemds, dan komt er een rood streepje onder te staan.

  Leuk je schuurverkoop, succes hoor.

  Groetjes
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hmm, vreemd.....die problemen ken ik niet(mag het??? twee computers gesloopt;))....wel balen, zoiets moet gewoon werken!! GEWOON!
  Misschien ligt het niet aan jou maar aan de ehm...atmosfeer??? Geen idee, wie weet gaat het vanzelf weer weg? Keep trying;)!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Claudia,

  Ik heb dezelfde soort problemen. Sommige blogs krijg ik niet eens meer geopend. Vooral de blogs waar muziek opstaat. Ook het achterlaten van berichten levert vaak problemen op! Hopelijk vind Blogger hiervoor snel een oplossing.

  Een fijne dag!

  Lieve groet, Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Claudia ,ik heb dezelfde problemen hoor ! en andersom hoor ik het ook terug......mensen mailen me steeds vaker..en ook bij mij kunnen er geen volgers bij komen en ik kan niet meer volgen.............maar soms lukt het wel weer!!dus de aanhouder wint !!..je reactie kopieren voor plaatsen doe ik ook ! zo los je een hoop ergenis op!! liefs en sterkte,..en succes zaterdag...............Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Helaas herkennen wij deze problemen ook het niet kunnen plaatsen van reactie en inderdaad na twee drie ingetikt te hebben geven wij er ook de brei aan,erg vervelend met een aantal bloggers hebben we contact via de email maar helaas op dit moment kunnen we af en toe onze emailbox niet openen en ons beeldscherm geeft alle kleuren van de regenboog behalve het goede maar denk dat dat meer aan onze beeldscherm ligt????????????heb er totaal geen verstand van maar volgens dre.

  Succes as zaterdag met je verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Precies, maar dan ook precies hetzelfde probleem heb ik ook, maar pas sinds 2 weken. Vond het al zoo gek! Het volgen bij jou lukte toch ook zomaar niet 1,2,3... kopieren van mijn bericht voordat ik plaats, DOE IK OOK! Wat leuk om te zien dat andere dames hetzelfde doen. Leuke post, Claudia. Nou ja, de aard is natuurlijk helemaal niet leuk. maar de lieve reacties weer wel.
  Sliedrecht? Dan ben je vast ook wel eens in Loods5. Ik ga er toevallig morgenochtend weer eens een keer naar toe!
  Een gezellige woensdag. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh soms kan ik ook geen reactie plaatsen en bij keklog is dat bijna dagelijks , snap het ook niet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook ik heb wel vaker dat ik geen reactie kan plaatsen en ook een nieuw blog volgen lukt soms niet.Jammer hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig ligt het niet aan jou! Ik ondervind ook wat probleempjes. Met de vaste computer kan ik me niet aanmelden als volger en ook geen berichten bewerken of plaatsen. Daar baal ik soms ook wel van, want als manlief de laptop(waar alles wel mee lukt) mee heeft, kan ik weinig beginnen. De tip om een bericht voor het plaatsen copieëren, doe ik ook;-)

  Maak je er nu even niet druk, hoe frustrerend hihi. Er zal van alle kanten begrip zijn.
  Je hebt het trouwens al druk genoeg!
  Veel succes met je voorbereidingen!!

  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Claudia op het ogenblik hier geen probleem maar ben wel een paar dagen afwezig geweest! maar wat niet is kan nog komen hé?? hopelijk voor iedereen vlug opgelost!

  fijne dag
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hoorde bij meer mensen deze geluiden van niet volger kunnen worden , heb het zelf nog niet ervaren ......ik begrijp dat het bij blogspot ligt .

  Je luikje gaat vanmiddag echt op de post hoor dus dan heb je hem morgen , ik moest de afgelopen dagen werken en op de fiets kreeg ik hem niet gemakkelijk mee vandaar.......

  fijne dag , lieve groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat vervelend Claudia al die blogproblemen, ik heb er zelf de laatste dagen ook last van, problemen om iemand te gaan volgen en soms ook met berichtjes achterlaten, dan druk ik op verzenden en dan krijg ik het beeld internetverbinding verbroken, als ik dan weer naar die blog ga dan zie ik dat mijn berichtje toch geplaatst is. Ik denk ook dat dit aan blogspot ligt en misschien zijn ze er al druk mee bezig alles op te lossen.
  Probeer ondanks alle drukte toch even te genieten van de zon.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey, soms wil het bij mij ook niet lukken waarschijnlijk is de internetverbinding dan iets minder als normaal. Meestal internet ik in firefox maar als ik het dan in internet explorer doe wil het wel! Die zal wel iets simpeler zijn :P
  Suc6 en ik blijf je volgen hoor, reacties of geen reacties haha

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bah zeg vervelend.....tja idd zo'n ding moet het gewoon doen....
  En dan graag precies wat wij willen......
  Dusse...chips...vandaag nog de trap niet op?
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als je iemand wilt volgen en dat lukt niet, dan moet je naar je "Dashboard" naar het gedeelte waar al je blogs staan die je volgt dan klik je op "toevoegen" dan krijg je een schermpje "stap 1 blogs toevoegen om te volgen" dan doe je bijvoorbeeld http://bobutiek.blogspot.com (dit is even als voorbeeld, hè) dan klik je op "volgende" en dan klik je op "volgen" en dan is het gepiept!!

  Veel succes!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Balen als je lekker aan het bloggen bent en het gaat elke keer fout. Ik heb dat als ik mijn foto's wil uploaden, duurt zo ontzettend lang en of ik dat nou rechtstreeks vanuit mijn mappen doe of via photobucket, maakt niks uit.

  Hopelijk verlies je niet je blogplezier, kom namelijk heel graag langs bij jou.

  Groetjes en fijne woensdag,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ondervind ook problemen bij het instellen van het volgen van een blog. Verder (gelukkig) nog niet.

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 21. tis gelukt !! ben een volger !! liefs Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oooh ik wilde pas ook iemand gaan volgen en kreeg het met geen mogelijkheid vor elkaar. En ook reacties plaatsen is soms erg omslachtig en dan moet is soms drie keer opnieuw inloggen. Gelukkig lees ik nu dat ik niet de enige ben.
  Succes hoor met de schuurverkoop, en ik wacht geduldig af op de rest van je prachtige fotoserie van je huis.
  Liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Bv bij Colinda al een paar keer geprobeerd. Ze hebben dan het een en ander geblokkeerd, maar dat kan ik ze niet vertellen, want ik kan niet op hun blog komen. Ingewikkeld allemaal en balen, want ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd. Oplossing weet ik ook niet.
  Reacties plaatsen lukt gelukkig wel, toch?!?!
  ...Groetjes, Margot

  BeantwoordenVerwijderen