Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

woensdag 8 september 2010

De kogel is door de kerkDe kogel is door de kerk, ook de deuren van de webwinkel van Bo Butiek gaan sluiten!

Sinds vanmiddag staat de primeur al op het net: http://unpetitmorceaudemoi.blogspot.com/2010/09/nieuw-beginprimeur.html

Dank je wel lieve Lynda voor de aandacht die je aan mij geeft, een echte eer, je bent een schat (maar dat wist je uiteraard al!)

Afgelopen zaterdag is er tijdens de schuurverkoop al een heel groot gat in de voorraad geslagen maar mocht je nog iets wensen, grijp dan nu nog je kans!

Misschien is er wel iemand die dit leest en denkt: “Ik snap niet dat ze gaat stoppen, het hebben van een webwinkel lijkt me nu juist zo leuk.” Laat het me weten misschien is Bo Butiek wel iets voor jou?

23 opmerkingen:

 1. Lieve Claudia, wat ga je toch met al die tijd doen die je over gaat houden???;)

  Liefs,
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blijft toch nog wel bloggen of ga je helemaal stoppen?

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een veranderingen allemaal. Eerst je winkel en nu ook je webbie. Hoop idd dat je wel blijft bloggen, heb met plezier je huis van binnen gezien. Niet weggaan hoor hier. Zo jammer.......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je blog nog maar een paar weekjes geleden ontdekt, maar hoop toch ook dat met het stoppen van je webwinkel je niet stopt met bloggen en nog heel veel moois in je huis laat zien.

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Claudia,

  Ik las het al bij Lynda dat de deuren gaan sluiten. Ik kan mij de reden wel voorstellen, je kunt het niet vergelijken met een eigen winkel. Maar ik twijfel er niet aan dat je gewoon blijft bloggen...daar heb je nu sowieso meer tijd voor en bovendien wil ik je hier niet kwijt hoor!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoop dat je door gaat met bloggen, lees graag je post.

  Gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. CLAUDIA ?????????? Ik las het bij Lynda, jeetje... weet ff niet wat te zeggen. Jammer dat je stopt, snap het wel. Ik begon ooit in een schuur met webwinkel, de webwinkel liep als een trein. Maar ik miste het contact met de klanten. Nou, hoop wel dat je blijft bloggen ! Greetz Lejo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Claudia, ik heb je net je verhaal bij Lynda gelezen..Ik kan de reden "waarom" begrijpen.
  Met bloggen ga je toch zeker gewoon door, hier willen en kunnen we je niet missen hoor?! Je bent zo lekker op dreef!

  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jee Clau, wat lees ik nu? Blijf wel gezellig en zo leuk bloggen hoor. Waar er deuren dichtgaan zeggen ze weleens gaan er andere weer open... Ben benieuwd naar jouw "andere" deuren. Je laat ons zo genieten met je weblog.
  Zou zo naar je toegereden zijn met een heerlijk zak vol met chocolaatjes om samen lekker op te peuzelen en wellicht voor jou zo'n moeilijk besluit (denk ik hoor...) weg te eten hahaha. En als het geen moeilijk besluit was dan nog gezellig vertoeven!
  Lieve hartengroetje van Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh Claudia, wat jammer dat je gaat stoppen. Maar voor jou natuurlijk (na veel wikken en wegen waarschijnlijk)de goede keus....soms het kan het ook teveel zijn allemaal.
  Je blijft toch wel gezellig bloggen hé?
  groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tjee wat een stap ! heftig hoor......wat ga je nu doen met je tijd????...misschien toch weer een winkel???......of kom je mij helpen?? ook leuk toch .....wel blijven bloggen hoor !!veel te gezellig....liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Claudia,
  Heb net het intervieuw gelezen bij Lynda. Jammer dat je gaat stoppen met de webwinkel.Het is weer een afsluiting van een fase in je leven. Ik hoop dat er nog vele nieuwe uitdagingen op je pad komen. Ik zou best een webwinkel willen hebben maar helaas hebben we geen ruimte voor de spullen. Ik `wordt nu toch ook wel een beetje ongerust of je wel blijft blogggen? Hoop toch echt van wel hoor.
  Liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik las het bij Lynda en weet je dat ik niet eens wist dat je een webwinkel hebt, stom he. Maar ik begrijp je wel hoor en je zult vast niet over een nacht ijs gegaan zijn, maar je blijft hier toch wel lekker babbelen, we kunnen je niet missen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ondanks dat het jammer is, is zo'n kogel door de kerk, zo'n besluit nemen wel goed. Dat geeft rust. Ik hoop wel dat je blijft bloggen...???????
  Groetjes, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Als het niet zo is als je het verwacht dan is dit voor jou de juiste keuze. Het is inderdaad heel anders dan een echte winkel.
  Bij mij is het andersom geweest, ik kon een echte winkel niet combineren met 2 kleine kids. Nu kan ik vanuit huis werken en tegelijk bij mijn meiden zijn. Het heeft zijn voor en nadelen.
  Ik vind het een dapper besluit van je en ik wil je heel veel succes wensen met de laatste weken van je webwinkel.
  Liefs Pamela

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Succes en sterkte met alles, ook al neem je de beslissing het is toch weer een stukje dat je afsluit.
  Maar lekker blijven bloggen hoor, we kunnen je niet missen!!!
  lieve groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik las het daarnet bij vanmiddag bij Lyda... Het is inderdaad heel anders dan een ècht winkeltje... Ik kan me voorstellen dat je de contacten met je klanten bij een webwinkel wel mist.

  Het is een grote stap om zo'n keus te maken... Maar er zijn belangrijkere dingen dan een webwinkel... je gezin, je (t)huis... en daar heb je nu meer tijd voor... Geniet er van!!

  En laat ons meegenieten met je blog, wat je doet en bezighoudt. Ik geniet erg van je blog!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ohhh ik ben echt verbaasd , maar ik begrijp het , ik weet wat het inhoudt een webwinkel en jij bent een mensen mens dus dat je dat contact mist begrijp ik heel goed .
  Wel blijven bloggen hoor en bedankt over wat je over me zei bij Lynda dikke smak

  BeantwoordenVerwijderen
 19. OOOh claudia,dat is schrikken.Ik zag wel dat je afprijzingen had maar echt stoppen ermee daar keek ik van op.En dat precies op de dag dat ik met een webwinkeltje begin.Heel vreemd als die berichten na elkaar ziet!Blijf je wel bloggen of ga je iets anders doen?Ik wens je sterkte want een winkeltje is toch een soort kindje van je.Blijf je achtervolgen hoor!
  Groetjes,Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Claudia,ik loop helaas een beetje achter met het lezen en reageren op de blogs en zie nu pas dat je gaat stoppen met je blog???
  Jammer en,ik kijk ervan op maar,begrijpt het wel.

  Lieve gr inka

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hey Claudia.. loop ook een beetje achter geloof ik. Ben twee dagen weg geweest, maar t lijkt wel een week! Ga zo je andere posten ook even lezen, maar hier keek ik van op. Begrijp het hoor, ik heb juist plannen andersom!! (komt later wel;)

  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 22. oke,jammer dat je met je webwinkel stopt,toevallig zat ik van de week nog op je site en je verkoopt/verkoopte leuke spullen.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik las zojuist bovenstaand blog. Zeer spijtig te lezen dat u stopt met uw webwinkel.

  U bood(zo tussen de regels door) ook uw webwinkel te koop aan klopt dat?

  Zoja wellicht dat we in een prive mailverkeer nader overeen kunnen komen??

  met vriendelijke groet,

  catootje

  BeantwoordenVerwijderen