Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

donderdag 9 september 2010

Tik…nu ben ik hem

Wat leuk, de uitnodiging van Karin van Seasosn of my Home om mee te doen aan een spelletje, nu ben ik niet zo goed in een spelletje maar volgens mijn begrijp ik deze. Mocht ik me niet aan de juiste spelregels hebben gehouden dan hoor ik het uiteraard graag.


4 dingen die in mijn tas zitten:

1. Mijn Be-Book, mijn digitale boek neemt minder plaats in dan een echte en toch altijd iets te lezen bij me.

2. Een heel mooi make-up tasje. Iedere dag neem ik me weer voor om ook gedurende de dag mijn make-up bij te werken, maar ik heb niet nog nooit gedaan, ’s morgens smeer ik er van alles op en ’s avonds haal ik het er weer af maar toch heb ik dit make-up tasje altijd bij me.

3. Mijn agenda, mijn hoofd is een zeef, ik vergeet werkelijk alles ook maak ik hier regelmatig notities is, een superdik exemplaar dus, ik sjouw me dan ook een breuk met mijn tas.

4. Een flesje water vind ik ook fijn om altijd bij me te hebben, weegt ook weer een pond.4 dingen die ik altijd al hebt willen doen (maar nog niet heb gedaan):

1. Ik droom wel eens van een door mij geschreven boek, een boek met mijn naam erop. Misschien moet ik gewoon mijn blogposten verzamelen, dan kon ik vast al een heel eind.

2. Een cursus volgen, fotografie of woninginrichting lijken me alle twee erg leuk.

3. Zo maar een week luieren, niets moet, alles mag, helaas heb ik daar nu nog niet de rust voor.

4. Diep in mijn hart droom ik er van om in het huis van mijn moeder, ons ouderlijk huis in Mijnsheerenland te gaan wonen. Ik wil het leven van mijn meiden niet overhoop halen, maar toch…4 dingen uit mijn bureaulade:

1. Opschrijfboekjes in alle soorten en maten, ik heb altijd wel iets te noteren.

2. Mijn i-pod in een mooi hoesje. Zo’n mooi apparaatje om te zien maar ik kan niet tegen die oordopjes in mijn oren.

3. Allerhande portemonnees, daar ben ik gek op maar helaas niet genoeg geld om ze allemaal te vullen.

4. Een voorraad cadeautjes voor je weet tenslotte maar nooit.4 favorieten dingen uit je slaapkamer:

1. Een boek op mijn nachtkastje

2. Een hoekje met allemaal snuisterijtjes van mijn ouders

3. Twee sportapparaten, niet dat ik er iets mee doe maar mocht ik willen dan…

4. Een notitieboekje in mijn nachtkastje. Vaak heb ik ’s nachts de beste ideeën en zodra ik deze dan heb opgeschreven dan kan ik weer lekker verder slapen.4 dingen die ik op dit moment erg leuk vind:

1. Bloggen

2. Foto’s maken en bewerken

3. Stukjes schrijven, niets alles is voor publicatie geschikt maar soms zit er een idee in mijn hoofd dat ik dan gewoon op moet schrijven.

4. Opruimen, in de hoop dat er daarna een heerlijk gevoel van rust over mij zal neerdalen, tot nog toe daalt er niets maar ik blijf hopen.


4 dingen die je nog niet van mij weet

1. Dat er niet alleen een leesboek maar ook een notitieboek in mijn auto ligt. Had je vast niet verwacht.

2. Ik naast de (web)winkel al 13 jaar mijn eigen boekhoudkantoor heb waar ik nu zo’n drie dagen per week aan besteed.

3. Mijn nieuwsgierigheid maar nauwelijks in bedwang kan houden, ik wil nu eenmaal altijd alles heel erg graag weten, vind het heerlijk om bij anderen te gluren, lang leve de foto’s op alle blogs!

4. Had ik al gezegd dat ik gek op boeken ben? En na deze post ben ik een open boek voor iedereen…Met mijn gestalte is het in het echt niet gemakkelijk om iemand te tikken maar digitaal moet het te doen zijn.

Tikkie jij bent hem (maar dan hoop ik wel dat je het leuk vind om mee te doen aan een spelletje):

1. Madelon van Granny’s Place (omdat ik zo veel aan je denk)
2. Ingrid van Home&Lifestyle (3x is scheepsrecht)
3. Rozmeen van Pastels en Whites (door mij pas ontdekt, heb nog heel wat posten te lezen bij haar)
4. …mis, maar mocht je toch een tikkie gevoeld hebben dan hoor ik graag alles van je

19 opmerkingen:

 1. shit ik hoop steeds op een tikje maar niemand tikt me snik snik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hee ik heb dezelfde tik als jij : opschrijfboekjes haha die heb ik ook mega veel veel te veel eigenlijk en portemonnees !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg.....oh ik ben net zo nieuwsgierig als jou en leer je nu steeds beter 'kennen'.
  Ook wil ik nog even wat schrijven over het stoppen van je webwinkel.
  Er gaat idd heel veel tijd inzitten en ik vind het knap van je dat je ondanks dat het vast en zeker je passie is, net als hier, toch zo'n dappere keuze hebt gemaakt.
  Ik wens je veel succes met alles en ik vind het leuk dat ik je nu weer wat beter heb leren kennen.
  Leve het bloggen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dit over je te lezen, Claudia. Een notitieboek, zou ik ook moeten neerleggen op allerlei plekken, na de bevallingen blijf ik zo veeeeel vergeten...
  Een leuke donderdag! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oehoe....wat een hoop herkenning.....notitieboekjes heb ik in vele soorten en maten , maar doe er niks mee :D, en meer van dat soort rariteiten, maar ik ben ook getikt....dus ik moet e.e.a. nog even op een rijtje zetten ;)!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat tikkertje spelen. Sjouw ik al jaren met dezelfde portemonnee (dierbaar cadeautje) heb jij gewoon een geweldige collectie ... en een notitieboekje ipv altijd op losse papiertjes te kalken, dat zou toch ook veel beter zijn.

  Groetjes en een fijne dag,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wist het.......je bent getikt......whahahahahhhhhaaaaaaa......leuk hoor ik ken je nou !!! hihihih!!....liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie post Claudia, ik ga het zo snel mogelijk oppakken. Mijn hoofd staat er nog even niet naar en ben ook grieperig!
  Lief dat je veel aan me denkt waardeer het enorm!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik herken er veel van, oa dat nieuwsgierige haha, dan is het zo leuk om iemand te mogen tikken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sommige dingen herken ik wel, en die cursus kun je nu wel doen, want las net ook dat je met je web winkel gaat stoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Claudia leuk dat je even een open boek bent voor je lezers al denk ik dat er velen zullen zijn met vele herkenbare puntjes maar dat maakt ons bloggen zo leuk hé? geniet nog van je dagje...

  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een openhartige post Claudia. Heerlijk om dit te lezen, want ik ben altijd erg benieuwd naar het verhaal van de persoon achter een blog. Ik heb pas een "lijstjes" boekje gehad van een vriendin, en ik moet zeggen dat het erg handig is, want de meeste ideen komen op het moment dat ik ergens anders ben, en zo kan ik het toch gelijk opschrijven.
  Ik hoop toch dat jou droomwens om in jou ouderlijk huis te gaan wonen uit gaat komen. Liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha ha...drie keer is scheepsrecht, maar ik hoop niet dat je er nu klaar mee bent en er een dikke streep onder zet! Want je bezoekjes en waardering blijf ik erg leuk vinden hoor!

  Maar natuurlijk doe ik mee...!

  En ik leer je de afgelopen dagen lekker kennen...eerst bij Lynda en nu hier! Altijd leuk om meer over iemand te weten te komen!

  Nu eerst naar de kapper...kijken of ze er nog iets van kunnen maken. Ik moet er twee en een half uur zitten...duurt altijd zó lang. Maar ja, wie 'mooi' wil zijn, moet geduld hebben hi hi!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Ingrid,

  Wat leuk om wat meer over jou te weten te komen! Ik zie dat jij ook een leesbril nodig hebt. Die ligt sinds kort ook steevast op mijn nachtkastje :-)!

  Fijne avond & Lieve groet,

  Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh Claudia,

  Doordat ik met mijn dochter zit te praten, zet ik de verkeerde naam boven mijn tekst. Sorry! Dat krijg je als je twee dingen tegelijk wilt doen!

  Lieve groet, Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi,

  Natuurlijk doe ik mee. Is het de bedoeling dat ik op dezelfde vragen antwoord geef als in jouw post hahah spelletjes doen leuk!!! maar de regels onthouden altijd wat lastig bij me geweest. Ik ga er binnenkort voor zitten. Wat leuk!

  Liefs,
  Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oke heb het gelezen op blog van seasons of my home...hmmm ga er eens even goed voro zitten!

  x Rozmeen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk om nu nog meer van je te weten. En leuk die tik met notitieboekjes, zelfs een in de auto. Die had ik nog nooit gehoord.
  En een mooie droom om ooit eens een boek te willen uitgeven. Heb zo'n gevoel dat die droom misschien wel eens werkelijkheid gaat worden bij jou!
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb gekeken hoor, naar het filmpje, maar het helpt niet echt. Ik zat alleen maar te denken DAT WIL IK OOK en mw Hicks hoeft haar kinderen vast niet naar voetbaltraining te brengen...ze hebben de zee voor de deur *zucht*
  Toch bedankt ;)

  BeantwoordenVerwijderen