Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

dinsdag 3 september 2013

Sweet MemoriesNazomer? Herfst? Hoe het ook mag heten, de zomer is op zijn retour. Een zomer met een gouden randje voor mij. Een onverwachte week vakantie op onze boot waar ik me 's morgens niet meer hoefde af te vragen dan: "Welk badpak trek ik aan?" Een week liggend op het voordek in de zon met een lekker windje, een boek en een glas Prosecco. Nog nooit ben ik zo bruin geweest. Hierop volgde superleuk stylingwerk, nog een weekje varen en een klusweek in huis. Ja, het blijft zeker dat ons te grote huis de verkoop in gaat. Een nieuwe bestemming is echter nog onzeker. Scharendijke? Hoe verliefd ik er in het voorjaar ook op was....het massale toerisme in de zomer is niets voor mij. Geleerd dat het voorjaar er werkelijk fantastisch was. En wie weet wat het najaar er ons nog gaat brengen...

Mijn bruine kleurtje is al aan het vervagen maar mijn herinneringen aan deze zomer absoluut niet.

10 opmerkingen:

 1. Zomer in Zeeland is dus alleen leuk als je toerist bent ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij wonen op het randje van Zuid-Holland, slechts enkele meters verwijderd van Zeeland maar ik zou niet anders meer willen! Je hebt hier altijd vakantie omdat de mensen om je heen ook vakantie hebben. Je voelt hun energie, zo positief en vrolijk! Zoek een dorpje uit wat niet al te toeristisch is en je gaat het echt naar je zin hebben, ik weet het zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt echt een geweldige zomer gehad, dit klinkt bijzonder goed. Dat bruine kleurtje kun je trouwens de komende dagen misschien wel weer even ophalen ;-).

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk dat je zo'n fijne zomer hebt gehad! Dat geeft je weer energie voor de donkere natte dagen die straks weer komen!
  Ik ben benieuwd waar jullie uiteindelijk een nieuw huis zullen vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me voorstellen als je in een toeristisch gebied woont, er niet altijd blij mee bent. Maar er is wel altijd wat te beleven.
  De zomer gaat idd een beetje naar zijn einde toe, met nog een heerlijke toegift deze week.
  Dus geniet er nog maar even van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met het mooie nazomerse weer houden we de herinneringen aan de zomer nog even vast. Scharendijke, we zijn er langs gereden deze zomer, op de brouwersdam zeevissen, ja, mooie herinneringen aan een prachtige provincie, ondanks de drukte.
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Claudia,
  Heerlijk nagenieten van je vakantie!
  Fijne dag vandaag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat klinkt als een heerlijke vakantie. Het was dan ook wel echt genieten met het prachtige weer en we gaan nog even door met het mooie weer. Want zo het najaar mag van mij nog heel lang duren. En tja, dat bruin getinte kleurtje is er al gauw vanaf, zorg dat je het heerlijke gevoel heel lang vast houdt.

  Geniet van deze mooie zonnige dagen die nog komen deze week
  Lieve groet,
  Patricia  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk weken....fijn dat herinneringen blijven!

  Geniet van deze zonnige dagen!

  Groeten Willianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hier ook nog nagenieten van een mooie zomer Claudia.....liefs

  BeantwoordenVerwijderen