Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

zaterdag 27 februari 2010

Oefening baart kunst!

Ik vind het zo moeilijk om mooie foto’s te maken. Het toestel “doet” gewoon niet wat ik wil. Een mooi hoekje krijg ik niet sfeervol op een plaatje. Wel flits, geen flits, lampje extra aan, kaarsje uit… Ik probeer van alles en toch ben ik niet echt tevreden. Na nog een beetje bewerken in Picasa ziet het er dan toch wat sfeervoller uit, maar tevreden ben ik nog niet, maar het heeft me in ieder geval lekker bezig gehouden. Oefening baart kunst en hopelijk ook ooit bij mij!6 opmerkingen:

 1. Ik vind je fotoos echt prachtig om te zien. En de collage zo bij elkaar dat lukt mij nog niet. Ik moet er eens voor gaan zitten om het te proberen .Of heb je misschien een tip voor me hoe je dit maakt?
  Je servies zo bij elkaar is ook erg leuk om te zien.Krijg zo wel zin in koffie.
  Fijn weekend ! Groetje Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, Claudia, niet mopperen, want ze zien er best toppie uit. Oefening baart kunst en Picasa is zo'n fijn programma, daar kun je op den duur gewoon mee lezen en schrijven. Het is trouwens de kunst om een mooie afwisseling te maken tussen liggende en staande foto's. Ook uitsneden doen het goed in zo'n collage. Wat een leuke kussens trouwens.
  Wens je een fijn weekend!
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vergat nog te zeggen dat je voor je 'serviestik' beslist nog even bij Willy Klok langs moet in Strijen (echtgenoot van kunstenaar Aris Roskam). Zij heeft die mooie serviezen uit Italië. Ik heb ze al een eens, nog niet zo lang geleden, op mijn blog gezet en nu in het Magazine. Wel prijzig hoor, dus sla je spaarpot maar vast aan stukken. Maar mooi...
  Lieve groet, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi

  Je foto's zijn prachtig !! zag ze vanmorgen al moest werken vandaag !!

  Hoe maak je zo'n collage?? mooi man !!

  Gezellig weekend geniet ervan groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello!

  Thank you for visiting my blog! Such lovely pictures you have here! Now my springfever is even worse *smiles*.

  Have a nice afternoon and lovely Sunday!

  Regards Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. goed bezig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen