Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

maandag 16 december 2013

Solliciteren, CV? Pfff, hoe ging dat ook al weer?Solliciteren, CV? Pfff, hoe ging dat ook al weer? Dat is inderdaad al zo lang geleden. Maar ik heb me er weer in verdiept, heb weer een CV. Postverwerking, receptie en telefoon, facilitaire diensten, agendabeheer, personeelsadministratie, salarismutaties en betalingen, urenregistratie, offerteverwerking, inkoopfacturen, facturatie, betalingen, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, subsidieaanvragen, omzetbelastingaangifte, aangifte intra-communitaire leveringen, CBS-aangiften, Tussentijdse rapportages opstellen, jawel alles staat er netjes op.

Het is geen grapje, ik heb hem nodig mijn CV, na bijna 12 jaar moet ik weer gaan solliciteren, heb geen werk meer op dit moment en wel een huis en twee studerende dochters. Geld dus heel erg hard nodig.

Inmiddels naast bovenstaande ook verkoopstyliste, kleuradviseuze en interieurontwerpster.

Mijn Persoonskenmerken: flexibel, zelfstandig, hard werken, groot verantwoordelijkheidsgevoel en gevoelig voor respect

Heb ik iets aan al die eigenschappen? De tijd zal het leren. Ik wil
graag de handen uit mijn mouwen steken om al die zaken waar ik goed in ben op rolletjes te laten verlopen.

Mocht iemand iets weten laat het me alsjeblieft horen. Maar ook andere tips zijn van harte welkom. Ben echt wel een beetje ten einde raad en alles is welkom. Zoveel gebeurd de afgelopen periode, teveel om nu op dit moment allemaal te vertellen, vertel het wel als ik zover ben.

4 opmerkingen:

 1. Goh dat is heftig allemaal. Ik zal mijn ogen en oren goed openhouden. Heb je het ook al FB of MP geprobeerd?
  Misschien als ZZP'er?
  Heel veel sterkte hoor
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan je cv zal het niet liggen, succes! Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef en nee het valt niet mee als werkzoekende, ik weet er alles van helaas.
  Ik heb mijn CV naar meerdere uitzendbureaus gestuurd met de vraag of ze hem kritisch wilde bekijken en daardoor weet ik nu dat het daar in ieder geval niet aan mankeert. Verder heb ik uit gezocht welk lettertype het beste is en dat is Verdana omdat die door elk besturings-systeem ondersteund wordt.
  Zelf zoek ik een baan als (financieel) administratief medewerker maar uit wanhoop stuurde ik een sollicitatie brief naar de Lidl en kreeg als antwoord dat mijn opleiding niet aansloot bij de werkzaamheden. Het ging nota bene om een hulpkracht!!!
  Ik kan je alleen maar heel veel succes wensen helaas.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat je heel snel een leuke, passende baan vindt! Met zo'n geweldige CV moet dat zeker lukken! Succes meid en...sterkte met alles!! X

  BeantwoordenVerwijderen