Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

vrijdag 27 december 2013

Papa’s meisjeVerjaardagen, ze zijn bijna niet meer te vergeten. Facebook herinnert je er wel aan. Vele foute kanten heb ik maar ook wel een goede, vrijwel altijd attent bij verjaardagen. Vandaag had ook een verjaardag kunnen zijn, helaas nu een geboortedag. De geboortedag van mijn vader, inmiddels al weer 8 jaar. Facebook herinnert me er dan ook niet aan. Facebook was er toen gewoonweg nog niet en anders had hij ook geen account gehad. Maar dat heb ik ook helemaal niet nodig, hij is voor altijd in mijn hart. Verlies en verdriet krijgen een plekje, daar heb ik ervaring mee maar soms komt gemis in alle hevigheid terug, gemis bij mooie maar ook bij verdrietige momenten. In mijn vorige post schreef ik al dat het op dit moment minder met me gaat. Meer zou volgen maar ik ben er nog niet aan toe het hier op te schrijven, al hebben velen van jullie het inmiddels wel geraden. Papa ik mis je zo, heb je harder nodig dan ooit en door de storm gaat het me vandaag waarschijnlijk niet eens lukken even bij je langs te gaan.

12 opmerkingen:

 1. Heel veel sterkte lieve Claudia. Het verdriet is er altijd maar juist in tijden dat je zijn steun zo goed zou kunnen gebruiken, is het gemis extra voelbaar.

  In gedachten ben ik bij je. Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och lieverd, ik had je vorige post niet gezien, (omdat ik toen in een roes van het oma zijn zat) maar wat vervelend voor je. Er zit vast ergens iemand te wachten op zo iemand als jij, maar ja waar vind je die. Moeilijke tijd is het, en het missen van je geliefden is vooral in deze tijd ook extra zwaar.
  Ik mis mijn ouders ook nog steeds, maar als je zelf niet lekker in je vel zit komt dat gewoon dubbel aan.
  Hoop dat het snel wat beter met je gaat, en kop op he...
  Het komt goed.
  x Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Claudia,
  Ik wil je heel veel sterkte wensen vandaag...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte lief..... ik ga het een en ander snappen ... liefs van mij .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En in die zware verdrietige tijden mis je je vader meer dan ooit. Maar hij is er meis, in je hart heeft ie het mooiste plekje. Ik wens je sterkte met alles waar ook ik even geen woorden voor kan vinden. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel sterkte...het lijkt wel of het gemis met de jaren alleen groter word.....kus van mij !!..x !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte vandaag maar ook voor de periode waar je nu in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als je een pappa's meisje bent Claudia dan blijft het gemis altijd zo sterk hoe oud je ook word, dikke knuffel want van het gemis weet ik alles. Ik weet zeker dat hij trots op je zou zijn, een mooi mens van binnen en van buiten wat wil een vader nog meer, sterkte lieverd, veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Claudia, een pappa´s meisje blijft altijd een pappa´s meisje, ik weet zeker dat je vader trots op je zou zijn, want van binnen en van buiten ben je zo mooi, wat zou je vader nog meer willen wensen. Het gemis wordt niet minder daar weet ik alles van, het wordt zachter en mooier dat kan ik je wel vertellen.


  Heel veel sterkte lieverd

  Liefs
  Tanja


  BeantwoordenVerwijderen