Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

maandag 19 september 2011

House of Seasons


En zo is er alweer een tijdje verstreken voordat ik een post heb geplaatst. Uiteraard wel met een geldige reden. Mijn oudste dochter heeft momenteel maar liefst drie reisuren per dag en dat is veel, te veel. Samen met een vriendin is ze op zoek gegaan naar woonruimte in Rotterdam Kralingen. En het is gelukt! Morgen tekenen de dames het huurcontract van een werkelijk prachtig appartent aan de Oudendijk op nog geen 100 meter afstand van de Kralingse Plas. Twee decadente studentes dus!!!

Een heel appartement voor hen tweetjes wat uiteraard helemaal ingericht mag gaan worden. Een oud appartement met nog veel authentieke details. Mijn handen jeuken, mijn vingers kriebelen maar ik hou me in, ik weet mijn plaats en laat de eer graag over aan hen…

Voordat ik hen begeleidde tijdens de bezichtig (een taak die ik natuurlijk graag op me nam) ben ik even bij Lia van House of Seasons aangewipt en daar wachtte me een leuke verrassing. Lia had mooie give-away en deze heb ik van haar gekregen, een mok in echte herfstsfeer van Emma Bridgewater, echt geweldig. Dank je wel Lia en ik kom zeker nog eens bij je langs, een mooi excuus om dit met een bezoekje aan mijn dochter te combineren!

27 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat ze ij Kralingen komen wonen. Vlakbij! En lekker vlakbij het bos end e stad. Lekker plek hoor. Gezellig dat je bij Lia bent geweest, ik had het al gehoord!
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Boffen zit in de familie denk ik dan. De één een mooi appartement en de ander een gave beker. Ja echt bofkonten zijn jullie.
  Ja moeders op je handen zitten is moeilijk ik weet het maar is de beste manier. Ze komen wel en dan ......kan jij je lekker uitleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je boft maar met een dochter in Rotterdam, zo heb je elke keer een mooi excuus om bij Lia langs te kunnen gaan :-)! Ik vind het wel eens jammer dat ik wat ver daar vandaan woon, anders wist ik het wel! Leuk ook dat je zo verwend bent met een mok van Emma Bridgewater!

  Moet je niet wennen trouwens aan het idee dat je dochter op zich zelf gaat wonen? Maar met zoveel reistijd is ze nu waarschijnlijk ook amper thuis en voor haar zelf is dit natuurlijk wel een stuk prettiger! En ze gaat heel mooi wonen, zo te lezen!

  Ik wens je een hele fijne avond! Lieve groetjes van mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dan heb je ineenns een ddochter uit huis... dat zal raar zijn,maar heeft ook weer z'n leuke kanten!

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ben jij de gelukkige van zo'n prachtig mok?
  Bofferd.....zie je daar al heerlijke warme chocolade uit drinken...;0)
  Wat leuk dat je dochter zo'n prachtplek heeft gevonden...vast even wennen voor je.....
  Maar anderzijds heerlijk, heb je vaak een excuus om even heerlijk er uit te gaan....
  Shoppen en naar dochterlief.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer een nieuwe fase in je leven. Maar wel leuk in Rotterdam. Jij hebt een goed excuus ;) Wat gezellig dat je even bent langs geweest bij House of Seasons. Het ligt hier een beetje ver uit de buurt maar als ik eens in de buurt ben...

  Fijne week en lieve groet
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Claudia,

  Bedankt voor je kommentaar, als tegenprestatie volg ik je nu en ben even hier op bezoek. Verbaasd me dat je weinig contact hebt. Nederland zit anders zó overvol en dan toch een plekje waar weinig mensen wonen. Als je wat meer op de wereld rondgekeken zou hebben dan vond je het mogelijk niet meer zo eenzaam. Wat denk je b.v. van Australië? Daar wonen mensen echt ver van elkaar af, op de grote steden na dan. Wij zitten ook buitenaf maar we hebben zo'n tien 'buren' rondom ons landgoed heen. Ieder laat de ander in z'n eigen waarde en je hebt vrijheid om te leven hier. Dat vind ik erg fijn. In Nederland is er zoveel naijver en jaloezie, iets wat ik hier niet ken.
  Het komt door het 'ratten-gedrag' van té dicht op elkaar zitten.
  Ook het verkeer in Nederland is niet leuk meer, jeetje wat een stress om b.v. in het donker in de regen met die drukte te moeten rijden. Geef ons maar het subtropische klimaat en de ruimte hier op de wegen. Ik doe makkelijker een rit door Atlanta (5,500,000 mensen) dan op en neer van Limburg naar de Wouwse Plantage bij Roosendaal.
  Maar goed, we zijn weer veilig aan deze kant en de 16 dagen in kikkerland en Duitsland zijn weer om. Voor de ouders doen we het nog en als die er niet meer zijn besteden we onze trips liever als echte vakantie met eigen vrijheid. Leuk bij lieve vrienden gelogeerd, die ook bij ons komen dus dat gaat prachtig. Een fijne bruiloft gehad van ons petekind, dat was de highlight en een pracht weekend in Duitsland in de Eifel met mooi weer beiden.
  Als ik zo lees hoe het bij jullie toegaat met kinderen en het ophalen door de ouders... Zeker niet zo warm als hier in de USA in het zuiden. Hier hebben ouders meer over voor hun kinderen en spreken ze ook veel beter af. Meer respekt voor de ander, hoffelijker en met name liever. Dat is toch een enorm verschil met Nederland en het zuidoosten hier.
  Een fijne week nog en altijd welkom op mijn blog!

  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor je reactie en je antwoord!
  Heb zo net al geprobeerd te reageren, maar lukte wederom niet. Heb nu weer wat aan de instellingen gezeten en probeer het nogmaals. Op goed geluk...
  Wat leuk zeg dat je de give a way gewonnen hebt! Een heerlijke herfstmok voor wat drinkplezier.
  Lieve groet,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Claudia,

  Wat leuk dat jij de mok van Lia hebt gewonnen. Gefeliciteerd! Ik zie dat je dochter vlakbij woont. De oudedijk is geen slechte locatie voor een studente :-)!

  Een gezellige nieuwe week!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een nieuwe fase voor haar en jou.....
  Wat gaat ze mooi wonen zo te lezen!
  Ja, het leuke is dat er weer bezoekjes bij komen.
  Wat leuk om zo'n give away te mogen ontvangen.
  Een fijne avond,

  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wel spannend volgens mij hoor! Weer een nieuw tijdperk Claudia....
  Wat heb je een prachtige herfstmok gewonnen zeg.
  Een hele fijne week
  liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik miste je inderdaad al in blogland. Maar zo te lezen voor een goed doel. Wat goed dat het gelukt is om woonruimte te vinden.

  Lieve groet,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve Claudia,
  Ik was zo benieuwd hoe het afgelopen was met het huis! Wat leuk voor die meiden, heeeeel leuk wonen daar, vlakbij het bos, Madame Massette als buur.... ik heb nog wel meer tips voor ze als ze dat willen, en natuurlijk voor kadootjes of spulletjes voor in dat mooie huis naar mij.......(hoeft niet hoor)
  Feliciteer ze maar van mij, de bofkonten.
  Was je weekend leuk?
  Geniet van je beker en tot snel.
  Liefs
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat je dochter een mooie plek heeft gevonden en nu niet meer zolang hoeft te reizen, maar voor jou toch wel even wennen... gelukkig heb je nu wel een geldig excuus om geregeld even bij Lia langs te gaan ;) Gefeliciteerd met de mok; erg leuk.

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat super dat je dochter een appartement heeft. Jammer dat ze dan (tijdelijk) uit huis gaat, maar dan heb je wel weer redenen om naar Rotterdam te gaan. Geniet van dit vooruitzicht! Groeten Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ja ik las het bij haar !! leuk hoor ...enne ik heb je nog gemaild......heb je die gehad??? ...je krijgt nog geld terug van me.......eerlijk is eerlijk......leuk je dochter op haar zelf...toch???...liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat gaaf en spannend voor je dochter,de winkel is zekers erg leuk,ben ook wezen snuffelen,de volgende keer misschien ook een bezoekje aan Reeuwijk,is eh 20 minuutjes verder op of terug haha,lieve groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat is weer een geheel nieuwe fase in haar en jullie leven. Spannend voor beide partijen ;-)
  Ik ben niet bekend in Rotterdam maar lees hierboven dat het een mooie plek moet zijn om te wonen. Dat is nog eens extra meegenomen !!!
  Prachtige is die mok van Emma Bridgewater. Laat nu de HERFST maar komen :-)
  Lieve groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een grappige mok!
  Heerlijk zeg Rotterdam en dan ook nog eens bij de Kralingse plas!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel veel succes voor je dochter en vriendin om het huis in te richten...zal best goed komen als ze de genen van haar moeder heeft:))
  Wat een leuke mok...voor jou kan de herfst beginnen!

  Gr. Susan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ook al een dochter op kamers, nou ja als ik jou zo hoor is het gewoon een heerlijk appartement wat ze hebben gevonden. Geweldig toch? Zo kan ze veel rustiger studeren! En jij kunt af en toe eens gezellig met haar in R'dam gaan shoppen!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. En ook bedankt voor je nieuwe lieve reactie!
  Bijzonder is het zeker voor ons...het heeft twee jaar geduurd, maar eindelijk is het zover...en nu uitkijken naar volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Weer een mijlpaal, je dochter uit huis, spannend. Lijkt me persoonlijk best nog wel heftig, maar ik ben dan natuurlijk ook nog lang zover niet.
  Leuke mok ook!
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Fijn dat je dochter een appartement op zo'n prachtige plek gevonden heeft. Ja, kleine meisjes worden groot! Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat heerlijk dat je dochter zo'n mooi apartement heeft gevonden. Mijn handen zouden ook jeuken hoor Claudia hihi.
  Ik las het al bij Lia dat jij een van de gelukkige was die zo'n mooie mok heeft gewonnen, wat leuk.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Haha...lief, bedankt!

  Jee, je dochter op kamers! Aan dat idee heb je vast even moeten wennen. Maar leuk dat je de kriebels "bij het zien van het appartement" bijna niet in bedwang kunt houden. De rollen zijn daarin verdraaid haha.
  Zo te lezen, gaat ze in een super leuke buurt wonen.
  Heb jij er even een leuk adresje bij;-)Leuke mok, dat word sparen voor de rest van de mokken, elke reis ééntje..? hihi

  Een hele fijne avond!
  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen