Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

zondag 28 februari 2016

Er was eens....

Heel lang geleden.......was er eens iemand die besmet was met het blogvirus. Er ging geen dag voorbij of er werd ingelogd op blogger.com. Vele blogs werden gevolgd.....vele stukjes werden geschreven.....vele foto’s werden er gemaakt......een echte besmetting! Tijden veranderen, personen veranderen mee, soms positief, soms negatief, we hebben te dealen met hoe de situatie nu is. Is het beter? Is het slechter? Het is zoals het is.

Even met de auto voor een boodschap, sneeuwklokjes, het zonnetje en een momentje: vroeger was ik gestopt en had ik foto’s gemaakt..... Sneeuwklokjes, zo mooi, klein en fragiel, wit en niet het minst belangrijk, een bloemetje waar mijn vader dol op was. Een momentje dat ik daadwerkelijk uitsprak. En ja zowaar op de terugweg inderdaad gestopt. Mijn fototoestel niet bij me maar met mijn telefoon geen probleem. En dan zomaar ineens weer eens een blogpost geschreven.9 opmerkingen:

 1. Lieve Cläudia, mij maak je er blij mee. Fijn om weer wat van je te horen.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zie je maar, zo moeilijk is het niet! Zou ik ook moeten kunnen 😉
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar.. weer even leren dié dingen te zien en ervoor te stoppen. Liefs..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En weet je wat ook zo fijn is...je wordt hier meteen met open armen welkom geheten! Even of zelfs lang een blogpauze...daardoor verwatert de boel nog niet meteen ;-)! Gezellig dat het virus weer een beetje toe lijkt te slaan ;-).

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, zo moeilijk is het niet.
  En wat fijn om mee te kunnen genieten van zo'n simpel fotootje genomen met een mobiel.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geniet met he mee hoor!!....leuk dat he erweer bent !.....liefs Ria x❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo had ik ook kunnen openen ;-) Heel herkenbaar. En toch ook heel erg leuk dat je het nog niet vergeten bent en er nog even werk van hebt gemaakt. Prachtige beelden heb je waargenomen. Met het zonnetje op je bol en de warme gedachten bij het sneeuwklokje was dat moment heel speciaal.

  Ik wens je een fijne dag!

  Liefs Helena X

  BeantwoordenVerwijderen