Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

donderdag 1 januari 2015

1 januari 2015, de start van een nieuw jaar. Dit jaar voelt het anders...Afgelopen jaar beetje bij beetje een nieuwe start gemaakt, een nieuwe ingeslagen weg die ik dit komende jaar graag blijf bewandelen, ik schrijf bewust bewandelen, niet te snel, stapje voor stapje!

Er is een reden waarom de mensen uit mijn verleden het niet gered hebben in mijn toekomst. Mijn keuze? Helaas niet. Velen hebben afscheid van mij genomen om mijn verleden. Heb ik dit zelf gewild, nee absoluut niet maar ik vertrouw erop dat dit beter is voor mij, voor mijn toekomst.

De laatste dag van 2014 mogen afsluiten met mijn verjaardag. Een echte verjaardag met onverwachts bezoek, heel veel cadeautjes en lieve berichtjes. Ik werd er werkelijk waar een beetje verlegen van. Lieve mensen in mijn in leven die in me geloven, die om me geven zoals ik ben. Dank jullie wel allemaal!!!!

Het nieuwe jaar mogen beginnen met het oplaten van een wensballon. Een lege wensballon met volop ruimte om mijn wensen voor het komende jaar op te schrijven.

Mijn wens voor het nieuwe jaar? Ik wens dat het goed mag gaan met alle mensen die ik lief heb om mijn heen en in het bijzonder voor mijn dochters. Mijn meiden die me ondanks alles, en het was niet makkelijk, zeker weten van niet, zijn blijven steunen. Lieve meisjes ik hou zo ongelooflijk veel van jullie.

Een dank je wel voor de kracht die ik afgelopen jaar mocht ontvangen om mijn beproevingen te doorstaan en een kus voor papa en mama door hoog boven.

14 opmerkingen:

 1. In je kwetsbaarheid, je mens-zijn met alles wat er gebeurde en wat je deed, ben je begonnen met het ontdekken van je kracht.
  En inderdaad lieve Claudia, dit is nog maar het begin! Goed dat je wandelt op je weg, zo kun je ook genieten van het onderweg zijn en dat is ook belangrijk.
  Ik wens je voor dit nieuwe jaar alles wat je ziel nodig heeft. Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je een heel mooi jaar waarin je op jouw tempo de stappen zet die nodig zijn of gewoon omdat je ze graag wil zetten. Een jaar zonder stress en gedoe waarin je gewoon Claudia kan zijn bij en met al die lieve mensn om je heen. Geniet van en vooral met je meiden! Dikke knuf ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stap voor stap ga je niet alleen een nieuw jaar in, maar probeer het vast te houden voor de jaren die daarna mogen komen.
  En geniet van iedereen die je om je heen hebt en je blijven steunen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Claudia,

  De mensen die jou hebben laten vallen, daar moet je je energie maar niet meer in steken. Je kunt tenslotte niet met de hele wereld bevriend zijn. Mensen oordelen vaak op wat ze denken te weten, terwijl dat vaak helemaal het totaalplaatje niet is. Of ze horen alleen wat ze willen horen.

  Ik wens jou een heel bijzonder en mooi 2015 toe. Ik hoop dat al die lieverds om je heen je blijven steunen tijdens de wandeling op het door jou gekozen pad. Alsnog mijn hartelijke felicitaties, dat het nieuwe levensjaar je maar veel mooie momenten mag geven.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie post...en leuk dat ik je heb mogen ontmoeten afgelopen jaar je bent een mooie sterke lieve vrouw...dikke knuffel van mij...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het voortzetten van dit nieuwe begin is de moeite waard. Je zal altijd mensen om je heen hebben, die houden van je om wie je bent, niet om wat je doet. Dát verschil is essentieel en degene die dat verschil zien, zijn degene die je moet/mag koesteren.
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had wel gelukkige verjaardag op je prikbord geschreven , maar pas s'avonds laat hej jij bent wel echt op de allerlaatste dag van het jaar jarig ... zo bijzonder ! Ik wens jou een fijn nieuw jaar dat alle geluk bij elk stapje dat je doet wat meer naar u mag komen !

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Claudia ik wens je een heel gelukkig Nieuwjaar met je meisjes. Blijf in jezelf geloven, dan komt alles goed.
  Liefs
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Claudia,
  Zonder mensen die in je geloven is het niet te doen, en gelukkig heb jij zulke mensen in je leven... Koester ze en koester je zelf...
  Ik wens je een geweldig mooi jaar.
  Veel liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wens je een fantastisch mooi jaar toe, je bent al goed begonnen met live vuurwerk bij de Erasmusbrug! Ik hoop dat het blijft sprankelen voor je. En wie weet komen we elkaar dit jaar ergens tegen in Rotterdam:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je veel liefde en geluk in het nieuwe jaar.
  lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een weg maar wat kom je er toch sterk uit .. Blijf in je zelf geloven Daar heb je maar weinig mensen om je heen voor nodig Alleen die echt om je geven Een blij jaar wens ik je toe Liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het leven stelt ons vaak op de proef... de rugzakken worden steeds gevulder... maar we blijven gewoon doorgaan toch?!

  Alle goeds voor 2015 Claudia!!!

  BeantwoordenVerwijderen