Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

woensdag 20 augustus 2014

Een ochtend uit mijn leven in herstel na de scheidingIk verkeer in het grote geluk om iedere dag met een lief berichtje gewekt te worden, hoe mooi is dat. Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen. Denk je dat dit voor jou niet mogelijk is? Als je iets echt graag wilt dan zal dit zeker mogelijk zijn. Ik weet zeker dat in jouw buurt iemand is die dit graag voor je wilt doen, gewoon de stoute schoenen aantrekken en een soort van poule opzetten?

Na een groot glas water neem ik de tijd voor een half uurtje yoga, de een zal denken een half uurtje maar, de ander zal wellicht denken daar geen tijd voor te hebben, of voor te willen maken. De eerste 70 calorieën voor vandaag zijn verbrand. Na net 700 calorieën verbrand te hebben na 8 uur slaap klinkt dit niet veel, de yoga-oefeningen zorgen er ook voor dat mijn lichaam leniger wordt. Voor mij een fit begin van de dag.

Een gezond en stevig ontbijt van kwark, muesli en sinaasappelsap, voor nog geen Euro 1,-, levert 400 calorieën op. Gezond eten voor weinig geld is lastig maar met zo'n start van de dag zit ik wat dat betreft goed.

In het hier en nu leven, dat is was ik probeer op het moment. Iedere dag een quote of overpeinzing hoort daar voor mij bij. Heerlijk om deze te delen via mijn Facebook- en Twitteraccounts, fijn dat deze er nog zijn, niets alles uit mijn verleden is verdwenen.

Na een grote kom kruidenthee tijd om te gaan douchen.

Niet te vroeg opstaan, alles rustig aan doen, noodzakelijk nu ik op het moment nog niet werk om verveling tegen te gaan. Volgende week word ik geopereerd, het herstel hiervan zal wel enige tijd in beslag gaan nemen maar dan is daarna de weg ook weer vrij om te gaan werken. Ik kijk er naar uit!!!Een solide basis is gebouwd.

12 opmerkingen:

 1. Volgens mij ben jij goed bezig en op de goede weg terug. Met volgende week een tijdelijke onderbreking (ik hoop niets ernstigs) om daarna weer vol moed verder te gaan. Het is je zo gegund, Claudia!

  Sterkte met de operatie, ik wens je een spoedig herstel! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je de tijd neemt nu dat nog mogelijk is en super voor je dat je dagelijks een lief berichtje krijgt! Sterkte met de operatie, hoop dat t niet ernstig is?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gezegt ! succes voor de operatie !

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe fijn is dat als je eerst iets helemaal ziet instorten en momenteel gewoon weer bezig bent om op jouw manier weer een sterke fundering te leggen voor een mooi, nieuw 'bouwwerk'. Die ochtend-yoga klinkt overigens heel goed, jammer dat ik altijd opstartproblemen heb. Succes volgende week!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om te horen dat je je leven weer een beetje oppakt met dingen die jij fijn vind.
  Succes volgende week met de operatie ik hoop dat het niet te ingrijpend is.
  lieve groetjes
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je de dagen zo positief en gezond kunt starten, dat kan je alleen maar bevorderen om er weer bovenop te komen. De operatie klinkt minder positief, ik hoop dat het niet ernstig is en wens je daarvoor veel succes en hoop het allemaal goed en spoedig mag verlopen, zodat je de snel weer de draad op kan pakken zoals je nu bezig bent. Jij komt er wel!

  Wens je nog een fijne avond!
  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je weer een solide basis hebt opgebouwd. En wens je veel succes met je operatie meis.

  Liefs lia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Claudia, ik heb je een tijdje gemist, ik weet niet hoe, maar ben je gewoon nergens tegengekomen.
  Ineens zie ik je reaktie op mijn blog en ik ben eens even aan het lezen geslagen.
  Wat een verdriet en moeilijke tijd heb je achter de rug.
  Heel veel sterkte en na regen.......
  heel veel liefs
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zit met bewondering te lezen... Je mag trots zijn op jezelf... Ik zal volgende week aan je denken en hoop dat de weken snel voorbij zijn en jij de draad van werken weer rustig op kan pakken.

  Groetjes en.liefs van Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk he....yoga, Ik doe het ook en het geeft mij ook meer energie om de dag door te komen. Geweldig !!!!!
  Succes volgende week.
  Groetjes Bianca xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Claudia,
  Volgens mij ben je hartstikke goed bezig zo. De dag goed starten, dan kun je de dag aan ook... zo zie ik het... Ik wens je heel veel succes volgende week...
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De basis is er, vanaf nu weer rustig opbouwen en volgende week nog even doorkomen. Sterkte meisje.
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen