Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

dinsdag 5 augustus 2014

Een mooi gebed met wijze woordenSchenk me de kalmte om te aanvaarden wat ik niet kan veranderen
Moed om te veranderen wat ik kan veranderen
Wijsheid om het onderscheid tussen deze twee te maken


Verkeerde keuzes gemaakt, echt verkeerde keuzes, kan ik deze keuzes veranderen? Helaas niet...als ik een andere keuze had gezien dan had ik deze gemaakt...

Spijt heb ik, heel veel spijt, maar blijven hangen in deze spijt is op dit moment niet de juiste keuze. De juiste keuze is om mijn leven weer op te pakken, moed te hebben om mijn leven te veranderen, verder te gaan. Met hulp ben ik aardig op de juiste weg. Hulp van lieve mensen om mij heen, zonder hen red ik het niet, er zijn nog voldoende obstakels te nemen.

Ik heb vertrouwen om onderscheid te kunnen maken tussen dat wat ik niet kan veranderen en dat wat ik wel kan veranderen. Mijn verleden veranderen kan ik niet, vertrouwen hebben in mijn toekomst wel, mijn toekomst met open vizier tegemoet treden!

10 opmerkingen:

 1. Mooie woorden. Slaan deels ook op mij.
  Loslaten en het leven nemen zoals het komt. Niet makkelijk maat wel voor mij de juiste weg.
  Succes .
  Liefs Bianca xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn hele mooie woorden, Claudia. Het verleden kun je niet veranderen, maar de keuzes die je in de toekomst maakt zijn aan jou. Voor zover het gaat vooral vooruit kijken, met opgeheven hoofd!

  Veel sterkte! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn hele mooie woorden, Claudia. Het verleden kun je niet veranderen, maar de keuzes die je in de toekomst maakt zijn aan jou. Voor zover het gaat vooral vooruit kijken, met opgeheven hoofd!

  Veel sterkte! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn zeker mooie woorden. Uit het verleden kunnen we lessen trekken, maar wie teveel achterom kijkt komt niet los van de pijn. Ik hoop dat er veel geluk op je nieuwe pad mag komen, Claudia. Ach, en als een jongeman van 25 zelfs durft te vragen of je wilt zoenen, betekent dat je op dat gebied toch nog heel goed in de markt ;-)

  Veel sterkte met het overwinnen van de moeilijke obstakels, ik hoop dat er een mooie toekomst achter mag schuilen.

  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Claudia,
  Dat zijn zeker wijze woorden en zo te lezen kom jij er wel... met hulp van lieve mensen, maar daar kunnen we allemaal niet van buiten hoor, op z'n tijd...
  Hulp aanvaarden is ook een goede keuze...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je toen geweten had, wat je nu weet ... maar toen wist je het (nog) niet en dacht je ook dat je het goed deed. Mooi dat je met lieve mensen om je heen EN met vertrouwen weer stappen op jouw eigen pad zet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie woorden ... fijn dat je lieve mensen om je heen hebt .... ik hoop dat zo een lieve mensen ook ooit nog op mijn pad komen ....

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie woorden, soms zou je het over willen doen en dan de juiste keuze wel maken maar dat gaat niet. Ik hoop dat je vooruit durft te blijven kijken en je kunt verzoenen met wat is geweest. Acceptatie geeft vaak rust en een open vizier voor de toekomst. Sterkte met obstakels die er nog zijn, je kunt het meid!
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het leven is een reis en een leerschool en zo fijn wanneer er dan lieve mensen met je meereizen & leren! Sterkte en met dit vertrouwen kom jij er wel!

  Liefs,
  Yet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je kan pas verder gaan als je de fouten van je verleden oplost, zo niet zal het je altijd blijven achtervolgen.

  BeantwoordenVerwijderen