Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

dinsdag 6 mei 2014

Ik durf weer!Gisteren 2 nieuwe foto’s op Facebook gepost. De ene foto had er niet zonder de andere kunnen zijn. Op de eerste foto maar liefst 60 lieve reacties mogen ontvangen. En nee ik ga niet naast mijn schoenen lopen maar het heeft me wel ontzettend veel goed gedaan. Deze foto was er echter niet geweest zonder de tweede met een quote die ik afgelopen week gekregen heb: The one who falls and gets up is so much stronger than the one who never fell. En zo is het maar net.

De afgelopen maanden zijn niet gemakkelijk voor me geweest en dat is nog simpel uitgedrukt maar ik wil niet langer terug kijken. Een scheiding betekent afscheid nemen, afscheid nemen van meer dan dat ik ooit voor mogelijk gehouden had. Er is niet veel meer over, zeg maar bijna niets meer over. Soms was het afscheid niet zo moeilijk, sommig afscheid had ik werkelijk waar niet aan zien komen. Niet elk afscheid heeft al een plaatsje gekregen......maar ik ben er nog. En met die ik moet ik het doen, samen komen we er wel.

De eerste maanden van dit jaar heb ik heel erg veel geschreven, schriften vol zelfs maar deze schrijfsel waren niet geschikt voor andermans ogen. Sinds kort heb ik na heel wat omzwervingen weer een eigen plekje. Een veilige plaats van waaruit ik verder ga met het opnieuw opbouwen van mijn leven. Mijn verleden kan ik niet veranderen, geleerd heb ik er wel van. Er valt nog heel veel voor me te leren, ik ben er nog lang niet, dat realiseer is me maar ik durf weer!

16 opmerkingen:

 1. Ik vind je een toppertje......hele dikke knuffel...liefs van mij...xxx !! sterke vrouw !!..lief mens...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een heftige tijd achter de rug, Claudia. En ook nu nog zul je je pieken en dalen ervaren door alles wat je hebt meegemaakt. Ik ben heel blij te lezen dat je inmiddels een veilig plekje voor jezelf hebt gevonden. De weg vóór je zal vast zijn hobbels nog kennen, maar door op pad te gaan, hou je vertrouwen in de toekomst. Ik hoop van harte dat je in die toekomst nog veel geluk mag ervaren, op welke manier dan ook.

  Veel liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. You go girl! Wat fijn dat het weer wat beter gaat en je het weer aandurft! Het zal wel tijd nodig hebben, voor alles een beetje op de rit is. Maar het begin is er! Super. Nu dit vast houden!
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geschreven en heel erg waar. Je bent een geweldige vrouw, die er ook zeker mag zijn. Nu is het echt tijd voor jezelf en daar moet je ook lekker van gaan genieten op je eigen stekkie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zie je er goed uit Claudia! Fijn om je zo te zien. Al zul je er nog lang niet zijn, je hebt alvast een stap in de goede richting gemaakt. Het komt wel goed met jouw, je bent een mooie sterke vrouw! De quote is daarom op je lijf geschreven.

  Fijne avond!

  Liefs Helena  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Claudia, wat ben ik trots op je om met open vizier de toekomst tegemoet te zien. En natuurlijk ben je er nog lang niet, maar je hebt een nieuw begin gemaakt.
  Welkom terug. Een knuffel van mij
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stil van lieve meid. Heerlijk dat je weer boven komt drijven.
  Bedenk je maar dat je er mag zijn. Dikke knuf...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Meid wat fijn dat je weer een eigen stekkie hebt.
  En fijn dat je weer lekker kunt gaan beginnen met het opbouwen van je leven.
  Reken maar dat het een mooi leven word.

  Liefs lia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn om te horen dat het weer wat beter met je gaat, Claudia. Goed hoor, dat je na al deze ellende weer wat moed hebt om verder te gaan met leven! Heel veel sterkte en liefs, Tineke ( en als je nog boeken wilt, je weet me te vinden he)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Clau, wat ben je dapper en sterk! Je bent er weer en mag er zijn voor de volle 100% Je bent een kanjer!! Je hebt jezelf overwonnen!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Claudia, ik vind je een kanjer. Ik weet hoe het is, uit eigen ervaring, twee keer zelfs meegemaakt. En die spreuk die is zo ontzettend goed. Zo helemaal waar...
  We worden er sterker van, ook al voel je het nog niet zo heel erg...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb het een en ander gemist de afgelopen maanden maar deze foto heb ik voorbij zien komen. Begrijp nu pas wat er allemaal in je leven is gebeurd. Je bent een kanjer Claudia, je komt er wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben geraakt door je foto. Misschien wel omdat je ogen er zo heel anders uitzien dan op de foto's van vroeger. Het lijkt wel of ik nu de Claudia mag zien die je werkelijk aan het worden bent. Neem je tijd meis, je doet het goed en er gebeurt zo veel, dat heb je niet in een paar maanden op een rijtje.
  Ik heb ongelofelijk veel respect voor je.
  Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat het steeds beter en beter met je gaat... Het gaat helemaal goed komen met jou, kanjer!

  Fijn weekend X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat zie je er goed uit !
  Gr. Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Claudia, ik hoop dat je inmiddels nog weer meer op gekrabbeld bent en dat het iedere dag een stukje beter met je gaat. Heel veel sterkte voor de toekomst!!
  Anna Marie

  BeantwoordenVerwijderen