Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

vrijdag 26 april 2013

Vriendschap

Veel, heel veel verdriet gekend de afgelopen periode. Dit verdriet ook gedeeld hier op mijn blog en hierop zulke lieve reacties mogen ontvangen…dit heeft mij zoveel goed gedaan, mijn dank is dan ook heel groot. Tijd heelt alle wonden wordt er wel gezegd en ik geloof echt dat dit waar is. Het gaat een stuk beter met me, uiteindelijk kom ik ook hier weer sterker uit, zeker met de onvoorwaardelijke steun van mijn man.

Op mijn weg maak ik soms gebruik van inspiratiekaarten met spreuken om bij stil te staan. Mijn Happinez inspiratiekaart van vorige week: Ik ga nu werk maken van relaties die ik al te lang heb verwaarloosd.

Hier heb ik zeker iets mee gedaan, afgelopen woensdag bij twee vriendinnen en kop thee gedronken, na een lange tijd weer even bijgekletst en dat voelde zo goed, heerlijk. Komende week staan weer twee afspraken gepland, ook hier kijk ik naar uit. Van mijn oude schoolvriendin ontving ik de uitnodiging om samen te gaan lunchen (Misschien was zij ook wel geïnspireerd door de kaart?)

En ik wil met nog veel meer vriendinnen afspreken en ga dat ook zeer zeker doen, vriendschap is belangrijk in het leven.

Als laatste wil ik nog iets delen. Jaren geleden heb ik een workshop gevolgd bij Esther Kreukniet van de Schijfclub, zelf ben ik nooit verder gekomen dan mijn blog maar twee andere dames hebben inmiddels daadwerkelijk een boek uitgegeven. Als eerste was Laura Bellai aan de beurt met Rokkie, is de succesvolle zakenvrouw Rocky in een rokkie? Laura is ondernemer, moeder en echtgenote en hoe zij al deze zaken zo goed kan combineren legt zijn uit in haar boek.Afgelopen zaterdag ontving Nanda Broer uit handen van thrillerschrijfster Judith Visser haar boek Wensmoeder. Wensmoeder is het openhartige verhaal van Nanda die er alles aan deed om een kind te krijgen en alle vooroordelen en obstakels die zij hierbij uit de weg wil ruimen.

9 opmerkingen:

 1. Fijn dat je weer vriendschappen onderhoudt en dat het goed voelt, dat is zo belangrijk. Het verdriet moet slijten en met de tijd zul je je weer steeds beter gaan voelen. Ik kan er over meepraten helaas.
  Sterkte en succes met socializen!
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn voor je! Gewoon weer de contacten met de mensen om je heen aanhalen en genieten van de aandacht. Dat hebben we allemaal nodig. Zo heb ik pas weer een vriendin teruggevonden nadat 3,5 jr geleden ons contact verwaterd was, een heerlijk cadeau! Ik ga binnenkort een workshop volgen over schrijven, ben benieuwd... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer van de vriendschappen kunt genieten.

  Voor nu een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief je berichtje op mijn blog Ik ben blij dat je langzaam de draad weer oppakt. En fijn dat je het kontakt met je vriendinnen opzoekt. Je gaat de goede kant weer op.
  Een fijn weekend
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En nu snel met mij ook een afspraak maken! kus

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Claudia,
  Ja vriendschappen zijn waardevol en daar moet je zuinig op zijn. Maar dat het er soms wel eens bij in kan schieten, daar weet ik alles van. Ook ik moet nodig een paar afspraken gaan maken om de banden weer wat aan te halen... druk, druk, druk... maar natuurlijk geen excuus. Geniet van je afspraken en het gezellige bijkletsen, heel waardevol en daar krijg je ook weer nieuwe energie van...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blij te horen dat je er weer boven op krabbelt en dat je de afgelopen maanden zoveel steun hebt gehad van je man!! Al lukt het mij niet altijd, mijn motto is dat ik liever mijn energie geef aan de lieve mensen om ons heen dan aan mensen die mij en anderen pijn doen en waar je alleen maar verdrietig van wordt. Het moeilijke is vaak dat juist deze mensen in familieband toch dichtbij staan en dat het daarom extra pijnlijk is...

  Geniet van je leuke plannen, dat heb je verdiend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn om te lezen dat je weer kunt genieten.,
  Het leven is ook veel te mooi (ook al lijkt dat soms niet zo)

  Fijn weekend meisje....lieve groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed om te lezen dat je weer op de weg omhoog zit. Doe het rustig aan en probeer te genieten van al het moois dat op je pad komt.

  BeantwoordenVerwijderen