Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

dinsdag 26 maart 2013

VerdrietDe winter is gewoon niet mijn tijd van het jaar. De afgelopen jaren is me dat wel duidelijk geworden. Met een winter die dan al vroeg begint en nog steeds voortduurt kan ik wel zeggen dat ik het dan niet makkelijk heb, en zo velen met mij.

Helaas ook nog familieperikelen en ja dan is zelfs mijn blogplezier verdwenen, had dit nimmer nooit niet verwacht omdat het bloggen me juist een heel veel plezier gaf. Mijn familie pestte me daar zelfs wel eens mee. Het kleine stukje familie dat mij nu nog rest was gelukkig dit deel van de familie en hopelijk kunnen ze me binnenkort wel weer gaan pesten….

Van een ander stuk van de familie heb ik afgelopen tijd echter afscheid moeten nemen. Mijn oma van 89 en mijn oom van 62 zijn overleden, de rest van mijn familie heeft aangeven geen contact meer met mij te willen en dit doet zo vreselijk veel pijn. Vele leugens zijn over mij de revue gepasseerd en dat doet dan misschien nog wel veel meer pijn…

Zelf iemand gekwetst, mijn gezondheid die me op het moment een beetje in de steek laat, gekwetst worden via mijn kinderen….het kon allemaal niet op afgelopen winter.

Het spijt me dat ik anderen die in deze periode ook hulp nodig hadden gepasseerd heb, te druk met mijzelf heb ik hun roep om hulp gewoonweg niet gehoord.

Ben op weg om een en ander een plekje te geven om het achter me te kunnen laten maar door vorstschade (van die nare winter) zitten er nog wel wat gaten in de weg.

18 opmerkingen:

 1. Oh Claudia,
  Wat een moeilijke tijd maak jij door. Pas je wel op dat je niet in alles het plezier kwijt raakt?
  Ik wens je heel veel sterkte met het alles een plekje geven. Die weg kan heel lang zijn. Geef het niet op en misschien komen we je dan later weer op het blog tegen, als je alles een beetje verwerkt hebt...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meissie toch!!!!

  Gelukkig komt het voorjaar eraan en kun je wat zonnestraaltjes oppikken, dit helpt vaak, de winterdip is gewoon te lang!
  Veel sterkte en kijk vooruit,naar wat je nog wel hebt en sta open voor nieuwe vriendschappen.

  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel vervelend. Waarom doen mensen dat toch. Ik ken het probleem maar gelukkig heb ik er inmiddels mee leren leven. Gaat jou ook nog eel lukken geef het de tijd. Gelukkig schijnt vandaag de zon en krijgen we misschien eindelijk lente.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is bijna Pasen, een nieuw begin, een nieuw voorjaar. Als je het zelf wilt, komt het allemaal weer goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kwam toevallig op je blog terecht en al ken ik je niet:ik leg even mijn arm om je schouder. Sterkte.

  Groetjes,
  Sarina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verdriet lees ik allemaal. Maar ik lees ook dat je de tijd neemt het verdriet te verwerken. Wat ik knap vind je gaat het niet uit de weg. Ik ken je niet zo goed maar ik hoop dat je de juiste mensen om je heen hebt waar je je verdriet mee kan delen.
  Een dikke knuffel van mij
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tussen de regels door, las ik al wel dat het niet helemaal lekker liep. En het is allemaal makkelijk gezegd, maar ook ik zeg nu toch dat je nu voor jezelf moet gaan. Laat die familie gewoon lekker links liggen.

  Sterkte, en er komt echt een eind aan die winter.
  Knuffel en liefs....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dat is wel heel erg heftig meis.. wat jammer dat je elkaar dan zo kwijt kunt raken. Geef jezelf de tijd om een nieuw evenwicht te zoeken en te kijken wat voor jou belangrijk is. Blijf dicht bij jezelf als anderen je loslaten omdat je niet langer hun wensen wil volgen. En weet je? Soms geeft de tijd je antwoorden en kun je op deze verdrietige tijd terug kijken dat het nodig was om te groeien. Heel veel sterkte en een dikke knuffel! (Je weet m'n emailadres hè?)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow...da's niet niks wat je te verstouwen gekregen hebt zeg.
  Tja dat bloggen dan niet je eerste prioriteit is moge duidelijk zijn.
  Ik hoop dat je de gaten in de weg dicht kunt maken meis.

  Dikke knuffel...Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sterkte, ga voor jezelf en je gezin en laat de rest maar kletsen zou ik zeggen! Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een vervelende situatie met je familie, je snapt waarschijnlijk niet goed waarom het zo moet gaan maar hebt er verder geen controle en invloed op. De machteloosheid en de leugens zijn moeilijk te accepteren en dat begrijp ik neel goed. Ik hoop dat de zon voor jou letterlijk en figuurlijk spoedig gaat schijnen, Claudia!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel sterkte!!!! Aan het einde van de dag is je eigen gezin het allerbelangrijkste hoor! Laat je alsjeblieft niet gek maken en niet in een hoek drukken. Je bent een super mens en ik hoop voor jou, maar ook voor mezelf en voor alle anderen die zo graag lekker in het zonnetje willen genieten een hele lange mooie lente en zomer. Dat je deze nare winter snel kunt vergeten.

  Heel veel liefs van Anna Marie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Moeilijke dingen zijn nog moeilijker in de winter..ik herken het. Volhouden meid, door alle verdriet heen! En de zon gaat echt weer schijnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel veel sterkte.
  Ik hoop dat met de lente ook
  een beetje zon terug in jou leven komt/
  Zorg goed voor jezelf en iedereen die je lief hebt.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Poeh he Claudia het zit je allemaal echt niet mee.
  Kan me goed voorstellen dat je heel moeite hebt om jezelf bij elkaar te rapen en weer enig sinds vrolijk door te leven.
  Blijf wel vooruit kijken!
  Heel veel sterkte,
  Lieve groet, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lieve Claudia, ik heb je post gelezen toen ik in vanochtend in de tram zat en toen ik de zon voelde op mijn gezicht dacht ik hoop dat zij hem ook voelt, want ik gun je zo de warmte buiten maar ook de warmte in jezelf.
  Weet je lieverd, het verdriet over de mensen die zijn overleden die mag je toestaan, het verdriet over de mensen die jou laten vallen dat moet je niet toestaan. Want die kun je missen en dat weet je ook best wel want je schrijft: 'Vele leugens zijn over mij de revue gepasseerd en dat doet dan misschien nog wel veel meer pijn…'
  Draai je verdriet maar eens om en denk maar eens goed na of jij nog wel contact met hun wil?

  Ik wens je sterkte,de zon en veel warmte en ik geef je een dikke knuffel.

  Dag mooi mens

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik hoop dat je alles een plekje kunt geven en er over een tijdje, hoe zeer het ook doet, toch een streep onder te kunnen zetten. Want jij moet ook weer door, lieve meid. Kies voor jezelf en blijf niet hangen in de twijfel en het verdriet. Dat ben je niet waard. Ik hoop dat ze zon weer voor je gaat schijnen....heel snel!
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoop dat het gauw beter met je gaat en laat ze maar. Je kunt het toch niet voor iedereen goed doen. Hup, haal gezellige bloemetjes in huis. Bij zon, zet het raam open. Zet te gekke muziek op en ga 's lekker uit je dak!

  Liefs, Petra

  BeantwoordenVerwijderen