Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

maandag 21 mei 2012

Stuiterbal

Ik lijk wel een stuiterbal op het moment, niet te stoppen…maar ook maar heen en weer, heen en weer…. Als sinds de geboorte van mijn jongste dochter heb ik mijn eigen administratiekantoor vanuit huis. Voor sommigen klanten werk ik vanuit huis, voor anderen werk ik op locatie. Uit en thuis, uit en thuis….Ik heb het er maar druk mee, maar haal nog steeds voldoening uit en mijn werk en kan mijn tijd ook zelf indelen. Fijn, maar daar wringt ook wel een beetje te schoen. Juist omdat ik mijn tijd zelf kan indelen denkt iedereen ook altijd maar dat er altijd wel even iets tussendoor kan, maar uiteindelijk moet mijn werk ook gewoon af. Voldoening door mijn werk maar ook frustratie omdat het dan niet zo ging als ik wilde…en het lijkt alsof ik altijd maar aan ’t werk ben. Naast mijn huidige werk ben ik ook druk met het opzetten van mijn nieuwe uitdaging: Nr 1 Styling. Superleuk om te doen! Wel druk (eigenlijk te druk) om naast mijn administratiekantoor te doen. Styliste worden houd meer in dan styling alleen, want hoe krijg je een leuk idee op papier zodat je dit duidelijk kunt maken aan anderen, kunt delen? Hoe maak je goede en mooie plattegronden, waar moet je op letten bij fotografie? En zo zijn er nog veel vragen. Een opleiding waarin alle aspecten van het vak styliste behandeld worden ben ik tot nog toe helaas niet tegengekomen. Uit het enorme cursusaanbod keuzes maken. Na afloop kan ik gelukkig vaak voldaan terugkijken op het feit dat ik weer veel geleerd heb maar ook zit er wel eens een mispoes tussen. Een cursus die niet alleen veel geld maar ook veel tijd gekost heeft zonder het gewenste resultaat. Gelukkig vind ik het superleuk om te doen maar makkelijk is anders. Een echte stuiterbal dus, heen en weer, werken, leren, zorgen voor twee dochters midden in de examentijd, zoveel te doen in zo weinig tijd….

10 opmerkingen:

 1. Tjee je hebt het echt druk,ik op het moment niet,mijn lijffie wil ff niet,maar komt wel weer,je styling gebeuren gaat vast en zeker een succes worden,ik zie mooie moodboards voorbij komen uit je hand,wel soms een break nemen hoor haha,anders loop je,jezelf voorbij,fijne week,liefs Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig dus ook maar dat je het allemaal zo leuk vindt, anders zou je het waarschijnlijk niet volhouden. Maar wel goed op jezelf letten hoor en op tijd aan het bekende belletje trekken als dat nodig is! Succes met alles!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vergeet niet te genieten !!...liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje Claudia wat ben je druk met alles .Gelukkig vind je je werk erg leuk en ik weet zeker dat je een goede middenweg zal vinden.Maar wel goed op jezelf passen hoor!!
  Lieve gr Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Claudia,
  Ja, zo kun je jezelf ook zomaar helemaal voorbij lopen natuurlijk. Dus let daar wel goed op hoor... Ik ben zelf helemaal niet goed in plannen... plan altijd veel te veel in te korte tijd, dus mijn ding zou het niet zijn. Mijn werk in eigen tijd indelen... Heel knap als je dat goed kunt. En natuurlijk is het heel moeilijk uit te leggen dat niet altijd alles kan op het moment dat je klant het wil... Die denkt, dat kun je dan ook wel in het weekend doen... lekker niet natuurlijk, want je moet ook tijd voor jezelf hebben. Heel belangrijk.
  Maar het voornaamste is dat je er plezier in hebt en houdt... En dat zit wel goed volgens mij....
  Ik wens je een heel fijne week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He leuk dat vergelijk van een stuiterbal, maar volgens mij is het nog niet zo erg met je, wel geloof ik te lezen dat je een enorme honger hebt naar informatie, en dat is toch leuk, ach en Claudia keuzes kun je altijd maken, gewoon eerst maar eens een richting bepalen, en volgens mij kun jij dat heel erg goed.

  Veel succes maar voor veel plezier met alles wat je doet.

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zorg goed voor jezelf hè?
  Je hebt er niets aan als je over een poosje achterom kijkt en je je afvraagt waar je jezelf bent kwijtgeraakt... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk dat je je nu gaat richten op hele ander dingen al zal je zakelijke en administratieve kant ook goed van pas komen. Gaat vast helemaal goed komen en stuiter lekker door:) Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker bezig, iets TE lekker misschien??
  Neem op tijd even rust meid, je kunt het allemaal wel leuk vinden, het moet ook vol te houden zijn..
  Succes voor de dochters!!
  Groeten, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pas goed op jezelf en wel genieten van alle moois om je heen hoor.

  Groetjes,
  Geke

  BeantwoordenVerwijderen