Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

woensdag 19 oktober 2011

Zoals beloofd vandaag meer…

Diegene die al langer hier meelezen weten dat het in mijn leven als behalve saai is. Was mijn vorige ontmoeting redelijk onverwachts, dat was de ontmoeting een week later bij Marianne van Verrassend goed dan wel niet, maar zeker niet minder gezellig. Marianne had vanwege het 5-jarig bestaan van haar winkel een groep blogdames uitgenodigd om elkaar IRL te ontmoeten.

Zondagmiddag werden wij met een hoop taart en ander lekkers (wat ik uiteraard allemaal weerstaan heb, wat nog niet gemakkelijk was, maar anders wordt ik straks wederom niet herkend) verwelkomd in haar winkel. Een heel bijzondere middag volgde. Na een voorstelronde werden de gesprekken al snel vertrouwelijker en vloeide er zelfs af en toe een traantje. Zo bijzonder om met een groep meiden onder elkaar te zijn, die elkaar niet kennen zulke bijzondere gesprekken te voeren. Maar eigenlijk ken je elkaar toch wel een beetje door het bloggen. Wie weet groeit hier nog een mooie vriendschap uit voort… Zij van Brabbels en Kiekjes en zij zij van Mister H hebben in ieder geval het goede voorbeeld gegeven. Twee meiden met zo’n verschillende achtergrond die nu hele goede vriendinnen zijn geworden (en zelfs wel een beetje op elkaar lijken). Alma van Almay’s Home, Tamar van Wonen in wit en Marianne van Verrassend Goed zijn al een echt hecht clubje. Jolanda van Franse Lelie woont niet te gek ver bij mij vandaan en zal ik misschien nog wel eens zien in haar lievelingswinkel in de buurt van mijn dochter. En last maar not least Anna Marie van Hoofdzaken, de spil van een heel bijzonder gezin waarover zij zo mooi schrijft…..

Zo leuk ook om de stukjes van de andere meiden hierover terug te lezen, om ieders ervaring in letters te zien staan, je kunt dit gevoel gewoon haast niet in woorden bevatten.


Deze mooie foto heb ik gekregen als aandenken van Brabbels en Kiekjes!

27 opmerkingen:

 1. Hoi Claudia,

  Wat een mooie foto is er van je gemaakt! Leuk dat jullie zo'n gezellige middag samen hebben gehad. Ik kijk ook nog steeds met heel veel plezier terug op de blogmiddag die ik in september heb georganiseerd. Het is zo leuk om 'de gezichten achter' te ontmoeten!

  Wens je een fijne dag toe!

  groeten, Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gezellige straalt van je af! Wéér een leuke middag :)
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk voor je, die ontmoetingen!
  En oh, wát een prachtige foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk al deze ontmoetingen en herinneringen! Je staat er prachtig op!
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gezellig zeg!!
  Wat is blogland toch een bijzondere wereld.
  Fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een pracht van een foto is er van je gemaakt. Wat een mooie ontmoetingen, ook in het blogje van gisteren. Leuk om de gezichten achter een blog in het echt te zien met wat te drinken erbij... Je kent elkaar toch wel een beetje... dus ècht vreemd ben je niet meer.

  Je kan kijken op twee heerlijke middagen vol ontmoetingen met speciale mensen (waarvan jij er natuurlijk ook een bent hè)!

  Liefs, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze foto is een kroon op al het "werk"wat je verzet hebt .Wat een mooi mens. Leuk he die ontmoetingen altijd bijzonder. Nogmaals een super foto van jou.
  Liefs Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is het toch mooi om bijzondere ontmoetingen te hebben in het leven. Je geniet op de foto zichtbaar. Leuk om je ervaring te lezen.

  Lieve groet,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me ook heel bijzonder, maar ook eng....
  Je staat super op de foto.

  Lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel bijzonder.....
  Wat een prachtige, stralende sfeervolle foto!

  Lieve groet van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto Claudia. Leuke herinnering aan een bijzondere en gezellige dag.
  Groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi zo'n ontmoeting met andere blogdames en dan te ontdekken dat het klikt.Ook ik zeg wat een prachtige foto!!
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Claudia, het was zeker bijzonder. En top dat je zo'n geweldige foto gekregen hebt. Met je cadeau als verrassing nog op tafel. Groeten Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuke foto en door jouw blogje (en natuurlijk van de andere dames die er ook al zo'n mooi stukje over maakten) wordt maar weer eens duidelijk wat bloggen al niet kan doen ... blijf het bijzonder vinden! Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een prachtige foto die je vast nog vaak doet herinneren aan deze bijzondere middag.

  Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ieder keer als ik terug denk aan onze blogmiddag of er iets over lees, komt dat hele warme en vertrouwde gevoel weer boven.
  Het was zo bijzonder alles viel op z'n plaats zelfs het regenachtige zondagmiddagweer paste perfect in het plaatje!

  Lieve Claudia ik heb het je al gezegd: je bent een hele mooie meid van binnen en buiten en om daar een mooie foto van te maken is niet zo moeilijk!
  Hoop je gauw weer te zien & te spreken.

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een mooie foto waarop ik je heel duidelijk kan zien. Ik had mij in eerste instantie ook opgegeven maar heb me vanwege familieomstandigheden moeten afmelden. Ik vind het jammer dat ik niet kon, zeker nu ik je verhaal lees. Moeten we toch maar eens proberen om een gezellige middag voor de blogdames te organiseren.

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik had het al hier en daar gelezen erg leuk hoor!! mooie foto !!...bijzondere vriendschappen......mooi !!....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk dat het zo'n geslaagde en bijzondere ontmoeting was! Mooie foto van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk om te lezen dat weer een groepje dames elkaar IRL ontmoet hebben. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat bijzonder Claudia dat er door het Bloggen zulke mooie en warme vriendschappen ontstaan. Dat is toch heel speciaal.
  Wat een prachtige foto en wat ben je een leuke vrouw om te zien.
  Fijne avond en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Weet je dat ik sinds je woordeloze post regelmatig - overal en nergens - aan je heb moeten denken? Ik heb mij in het verleden wel eens zorgen gemaakt over je zelfbeeld (wist ook niet welke factoren daar allemaal een rol bij speelden) en ben zo blij voor je dat je daar werk van hebt gemaakt!! Deze mooie foto is een bevestiging van al je inspanningen, waar ik veel bewondering voor heb. Je was en bent de moeite meer dan waard! En heerlijk dat je zo van deze middag genoten hebt!

  Veel liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooi om dit ook bij jou terug te lezen, het blijft bijzonder hoe er in dit digitale wereldje zulke mooie dingen ontstaan.

  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mooie foto.....van een mooie herinnering.... Maar nog over je vorige blogje "wie ben ik" ....zo knap dat je dat voor elkaar heb gekregen....echt diep respect!!!

  Groeten Willianne

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat heb je een mooie herinnering aan deze middag over gehouden...wie weet wat voor vriendschappen er uit kunnen ontstaan. Wat is er een mooie foto van je gemaakt! Je bent een prachtige vrouw, lieve Claudia!

  Liefs Helena

  BeantwoordenVerwijderen