Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

maandag 12 juli 2010Dan voor nu maar even een ander kleurtje. Morgen mag alles voor de laatste keer nog een keertje oranje kleuren. Wat hebben die jongens er voor gestreden. Terecht verloren….ik vind van niet. Het zijn kanjers!

Vandaag een beetje een katterig gevoel (en dan niet alleen omdat Nederland geen wereldkampioen geworden is). Drie dagen druk in de weer geweest. Afgelopen zaterdag was mijn jongste dochter jarig. De vrijdag ervoor volop voorbereidingen getroffen, zelfs nog naar Ikea geweest want in hun kookboekje stonden zulke lekkere hapjes (met ingrediënten die je natuurlijk alleen daar kunt halen). Zaterdagochtend om kwart over tien het eerste bezoek en ’s nachts op half een gingen de laatste weer weg. Gestart in de tuin, binnen geëindigd vanwege het daverende onweer met de nodige buien, is zo’n 35 man haar komen feliciteren. Gisteren in de hitte de hele dag bezig geweest om alles weer schoon en opgeruimd te krijgen.

Vandaag weer in het gareel met hopelijk nog wat tijd om lekker bij te lezen in blogland want dat is er deze afgelopen dagen wel bij ingeschoten.

12 opmerkingen:

 1. Hoi Claudia,mooie collage,fijn dat de verjaardag van je dochter zo’n succes is geweest,alsnog gefeliciteerd met haar verjaardag.

  Fijne week,gr van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Claudia,

  Meestal maandagochtend lees ik al vroeg jouw nieuwe bericht.

  vanochtend wat later, maar nu snap ik het. Gefeliciteerd met je dochter, weer een jaartje ouder. Een drukke dag, maar je klinkt voldaan. Heerlijk zo,n verjaardag als tuinfeest. met zelfgemaakte hapjes.  Ja jammer dat ze tweede zijn geworden, ze hebben echt hun best gedaan. Maar het is altijd nog de tweede plaats, alhoewel dat wel pijn zal doen.

  Zouden ze in Sloten de oranjebeer van trui verwisseld hebben?????

  Het paars in je tuin is echt helemaal geweldig alsof je.... nee, dat heb je met deze prachtige HOLLANDSE Zomer.

  Fijne week en groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi he, die lavendel. Waar andere planten het zwaar hadden met die warmte, staat de lavendel ook bij mij te pronken. Alhoewel ik vanmorgen zag dat ze bijna al weer uitgebloeid zijn. Dan wordt het weer tijd om de stengels te drogen zodat we nog lang kunnen nagenieten van de heerlijke geur.
  Nog van harte gefelicteerd met je dochters verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd! Het klinkt alseen zeer geslaagde dag..
  Fijne week, Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hier is het noodweer net weg, dus we laten even alles opdrogen en ruimen dan de resten op.......nieuwe ronde....:).....komt goed!!!

  groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Claudia nog van harte met je dochter. Mijn zoon was zondag jarig. Hebben jullie zaterdag ook zo flinke bui gehad. Wij zaten in de tuin, moesten met spoed de tent opzetten. Ik denk dat er zo 20 vrienden waren van hem.

  Voetbal!! Oh wat triest! En wat een bullebak van scheidsrechter, sommige kaarten terecht, maar ook weer een aantal niet. Hij floot niet eens toen 1 van de jongens kon scoren maar tegen gehouden werd. Waarom is iedereen zo tegen de Nederlanders?

  Fijne week verder
  Daniele

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog van harte !! en het klinkt als een geslaagd feest...mooi !!......geniet van de nieuwe week !! liefs Ria.....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je dochter...jammer dat je toch met de visite naar binnen moest, wat dat betreft boften wij vrijdagavond erg met het mooie en droge weer!

  Nu bijkomen...van de wedstrijd (balen!) en je weekend! Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog van harte en tja die wedstrijd, ontzettend jammer. Het leek wel of die scheidsrechter zijn eigen one man show aan het opvoeren was, zo van ziet u mij wel ik ben er ook nog. Voor mij blijven de nederlanders helden, knap wat ze hebben gepresteerd.

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dikke proficiat aan al je jarigen hoor Claudia,zo te lezen een leuke maar drukke periode achter de rug!!!ik wens je nu een zalige week toe met mooie momenten voor jezelf...

  Liefs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo, jij hebt 't de afgelopen week behoorlijk druk gehad, wat een mooi verhaal over de verjaardag van je oma...hoe mooi het allemaal verliep, vooral dat die wielrenners daar ook toevallig waren!
  Ook nog van harte met je dochters verjaardag...en lees maar lekker bij, je moet daar gewoon echt de tijd voor hebben, bloggen gaat veel tijd in zitten als je bij iedereen langs wilt en dat lukt gewoon niet altijd als je ook allerlei andere dingen aan je hoofd hebt ;-)
  Fijne avond!

  Groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Floor bedoel je , wie is Ilse???
  Heb reactie verwijderd .....

  BeantwoordenVerwijderen