Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

vrijdag 11 juli 2014

Antwoord op een vraagZelf heb ik al heel jong kinderen gekregen. De meeste mensen waar ik mee omging in die fase van mijn leven waren dan ook vaak een stuk ouder dan ik. Niet dat het echt iets uitmaakte, we hadden dezelfde interesse #kids. Inmiddels heel wat jaar later, zo'n 20 jaar, verkeer ik in een andere fase van mijn leven. Bodine woont, na 2 jaar op zichzelf, sinds februari samen met haar lief en Jasmijn heeft na de scheiding besloten om bij haar vader te blijven wonen. Geen kinderen meer in mijn directe leven. Ook de meeste nieuw ontmoette mensen in mijn leven hebben nu (nog) geen kinderen, ze hebben daar de leeftijd (nog) niet voor. Het heeft me wel in een lastige situatie gebracht. Tijdens een romantische avond op het strand met een 25-jarige kwam de vraag mag ik je zoenen met daarop mijn stamelde antwoord: "Ik heb een dochter van 21....."

Moet toegeven dat hij wel netjes is opgevoed!

zondag 6 juli 2014

Niet altijd alles is wat het lijkt!Een leuke anekdote die ik jullie niet wil onthouden.

Afgelopen week werd ik opgebeld door een collega terwijl hij met de auto onderweg was naar zijn meeting en ik op de fiets onderweg naar de mijne. Ik was even gestopt met fietsen om al mijn aandacht bij ons telefoongesprek te houden, de tijd tikte door en ik begaf mij al met mijn fiets naar het stoplicht om mijn tocht te vervolgen en sprak de woorden: "Lieve schat, ik moet ophangen, we hebben geen tijd meer, ik moet naar de mijne, jij naar de jouwe....” Jullie hadden het gezicht moeten zien van degene die naast mij stond, geweldig! Hilarisch!!!

vrijdag 4 juli 2014

Telfortmomentje

Inmiddels een publiek geheim, afgelopen winter zijn mijn man en ik na bijna 20 jaar uit elkaar gegaan. Een leven op zijn kop, een andere weg in te slaan, een nieuw leven op te bouwen.

 

Na heel wat omzwervingen,  5 verhuizingen in slechts enkele maanden, zelfs thuisloos geweest te zijn heb ik inmiddels een eigen plekje gevonden. Het is klein, echt een minihuisje maar wel mijn minihuisje.  De Telfort reclame is peanuts! Van een huis met elf kamers nu naar 1 kamer, maar wel met een tuin, en tuin die bijna net zo groot is als vroeger, alleen deel ik deze nu met 100 anderen en waar ik vroeger het onderhoud zelf moest doen heb ik nu een heuse tuinman, echt waar, dat dan weer wel!!!

 

Mijn eigen veilige plekje, leven met hoop, moed en vertrouwen met lieve mensen om mij heen.