Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

zondag 18 november 2012

Even verdrietig
Geen posten meer geschreven, ben een van nature positief mens en dat wil ik dan ook graag uitdragen op mijn blog. Al eerder aan het einde van het jaar minder gepost. Terwijl ik voor mijn idee toch echt een seizoenen mens ben, denk ik dat toch de maand november niet mijn favoriet is.

Meewerken bij Sanoma heeft mij geleerd dat ik dat daar een hoog achter de ellebooggehalte heerst. Dacht daar vroeger anders over maar de realiteit bewees echter anders…(bij de lancering van het bewuste magazine een dame op het podium die ongegeneerd haar eigen pagina als mooiste betitelde)

Na het overlijden van mijn ouders beloofden mijn zussen en ik elkaar toch vooral trouw te blijven, wist niet dat dit nog wel eens heel moeilijk kon worden…(het leven gaat door, mensen veranderen)

Ik ontmoette een dame die voor veel geld een fotorapportage van haar huis liet maken in de hoop in een blad gepubliceerd te worden, en jawel gelukt…(echt waar)

Meer kleine dingen volgden die mij geen goed gevoel gaven. Ligt er eraan dat ik het op het moment te druk heb, te druk om ook de leuke dingen te zien…

Waarschijnlijk zijn er ook genoeg leuke dingen gebeurd maar deze werden zo overschaduwd door de niet leuke dat ik ze niet echt bewust heb meegemaakt. November zal mijn maand wel gewoon niet zijn…

26 opmerkingen:

 1. Mensen kunnen je blij maken maar mensen kunnen je ook teleurstellen. Als je in een periode zit waarin vooral de teleurstellingen overheersen, zou je haast het gevoel krijgen dat iedereen zo is. Die mensen zijn anders dan jij en passen niet bij het beeld van normen en waarden die jij voor jezelf hebt gesteld. Ik probeer dan altijd mijn energie in mensen te steken die wel lief en betrouwbaar zijn, die je laten voelen dat ze om je geven. Zij zijn dat waard, die anderen eigenlijk niet, hoe moeilijk het overigens ook kan zijn om dat te moeten accepteren.

  Ik miste je al op je blog en met je reacties, ik dacht dat je heel druk was maar wist niet van je verdriet. Sterkte Claudia, november zit gelukkig al over de helft ;)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vond ik het fijn je even aan telefoon gesproken te hebben...... En als reactie op deze blog geef ik je een dikke knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Probeer toch te blijven kijken naar de positieve dingen die in je leven gebeuren, dat zorgt ervoor dat je opgewekt blijft en beter tegen dit soort vervelende dingen kunt. (lukt mij ook niet altijd hoor)

  Geniet van de zondag!

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, hoi even bij je post van augustus gelezen.
  Het feest, de jurk.
  Maar ik weet maar al te goed hoe dit soort dingen werken.
  Sommige mensen willen maar op de voorgrond zijn ten koste van wat dan ook.
  Ik wens je sterkte (november, december, en januari daar moet ik mij ook altijd door heen worstelen)
  Blijf bij jezelf en de mensen om je heen die wél van je houden en nemen zoals je bent.
  Liefs, Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je toch even van je laat horen...ik hoop dat je je gauw weer goed voelt en lief dat je toch je gevoel even met ons wilt delen. Sterkte en lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar door het zo even je af te schrijven kan het weer een beetje lucht geven. En kom even een gezellig praatje maken op de Winterfair (ik sta er vrijdag en zaterdag) ,ik zou het gezellig vinden.

  groetjes Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vervelend dat soort dingen... Inderdaad als je het druk hebt, dan blijven de vervelende dingen beter hangen, of ze komen harder aan, omdat je geen tijd hebt je op te laden en de mooie dingen te zien, zodat je meer in balans bent en dat soort dingen beter kan behappen.

  Ik hoop dat november snel doorloopt en je fijner en positiever gaat voelen...

  Een héle dikke knuf!! Liefs Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Claudia! Je komt even binnen. Blijf gewoon dicht bij jezelf staan. Dan komt het goed. Kijk naar je dochters en naar de mooie geluksmomenten die jullie samen hebben. Makkelijk gezegd, ik weet het, maar ik wens je nog een hele mooie novembermaand en december, januari, februari en dan gaat alles weer uitlopen, bloeien en voel jij je weer helemaal in je element. (Hoop ik)
  Heel veel liefs van Anna Marie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pfff....da's nog al wat lieverd.
  Blijf jij nu maar jezelf...er zijn al genoeg anderen.

  En ik roep altijd...het kan nog zo donker zijn, of het word weer licht.
  Dus ook voor jou komt het goed.
  En tuurlijk....mag (moet jezelfs) even voor jezelf kiezen...dus....doe dat ook even zonder schuldgevoelens.
  Hopen dat de maand november snel voorbij is...het is al de 18de...dus schiet op!!

  dikke knuf...Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een verdrietig blogje.Soms kunnen dingen die gebeuren en dingen die mensen doen je zo ontzettend raken .Laat het maar even komen zo het is ,soms helpt verzet niet .Ik hoop dat er weer snel en betere en mooie tijd zal komen voor je.
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De ene keer walsen de mensen soms net iets harder over je heen. En dan kun je het niet aan, ik herken het helaas.
  Maar als je zelf weet dat je het goed doet, blijf daar dan in geloven.
  Dus kop op..... gooi het van je af.

  Liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sterkte lieve Claudia!
  Deze woorden vind ik helemaal passen bij dit moment.

  http://pinterest.com/pin/21532904439999616/

  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gelukkig is de maand november al over de helft Claudia. Hou vol!,

  Sterkte en liefs van Madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lieve Claudia, wat is het moeilijk om dichtbij jezelf te blijven als er om je heen zoveel negatieve dingen gebeuren, raar hè dat je je dan zo laat meeslepen.
  Ga jij maar lekker even terug naar jezelf, zie de wegversperringen die door anderen zijn neergezet, rij er maar omheen, want jij weet heel goed welke weg je moet bewandelen.
  Denk maar net zoals ik tegenwoordig doe: en wat heb ik hier weer van geleerd? Je wereld wordt kleiner maar wel veiliger en te overzien.

  Pas goed op jezelf, je bent een mooi mens lieve Claudia, laat dat nooit door iemand anders verpesten.

  Dikke knuffel
  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb je mooi verwoord Tanja, ik sluit me hier graag bij aan.
   Een hele dikke knuffel voor je meis, hou vast aan je eigen waarden en zet je grenzen maar weer eens opnieuw af, dat is helemaal niet verkeerd..

   Verwijderen
 15. Kop op meid, er zijn echt ook leuke, lieve echte mensen( maar helaas ook veel jaloerse lelijke mensen..)
  Af en toe kom je daar weer 's achter en dat is zo hard en treurig. Maar lieve Claudia daar is het leven te kort voor hoor, laat ze maar lekker in hun sopje gaar koken en doe gewoon waar jij je lekker en goed bij voelt.

  Sterkte en probeer te genieten van alle dingen die wel goed gaan en wie weet kom jij er wel weer sterker uit.

  Veel liefs,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Neem vooral voldoende tijd voor jezelf, dwing jezelf dan dingen te doen die je leuk vind. Vaak helpt dat goed. En zoals hierboven al zovaak staat, november is bijna voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Blijf gewoon jezelf meid! er zijn altijd mensen in je omgeving die een ander het licht in de ogen niet gunnen en weet je deze mensen zullen ook nooit een lichtje van een ander ontvangen gewoon omdat er van hen wordt gehouden!
  Hou je taai hoor meid
  liefs Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lieve Claudia, ik geloof dat ik het wel een beetje begrijp.Ik ben zelf ook al een hele tijd afwezig..ik wil zo graag maar het komt er niet van, alsof het er maar niet uit wil komen.Ik heb wel zes concepten gemaakt maar er niet één van gepubliceerd. Misschien heb je gewoon even tijd voor jezelf nodig. Dat mag toch, dan doe je toch even lekker je eigen ding! Onbewust spelen de verschillende factoren op je gevoel. Ik vind je een krachtig persoon Claudia je hebt al zoveel overwonnen maar helaas is je zachtaardige persoonlijkheid wederom gekwetst, terwijl je het allemaal zo goed bedoeld. Ik hoop dat je verdriet snel zal vervagen en de leuke dingen weer de overhand krijgen. Richt je maar op je eigen veilige omgeving en haal daar je energie uit. Pas goed op jezelf lieve meid, laat je niet leiden door een ander want daar ben je te lief en te gevoelig voor.

  Een hele dikke virtuele knuffel,

  Liefs Helena X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoop dat december een betere maand voor je wordt.... en dat je snel weer vrolijk blogje kan schrijven!!

  Groeten Willianne

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zulke periodes hebben we allemaal wel hoor, echt. Je hebt het misschien ook gewoon een beetje te druk gehad, dan ren je jezelf voorbij en kun je niet veel verdragen. En het is waar, wat je zegt. Soms vallen mensen je gewoon tegen. Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. He wat vervelend dat er van die nare mensen zijn. Probeer je je er niet al te veel van aan te trekken, want zij slapen er geen nacht minder om. Ik herken het ook wel hoor, ook al gebeuren er 9 leuke dingen en 1 vervelende, gaat die vervelende gebeurtenis overheersen.
  Ik hoop dat je snel alles weer een beetje van een zonnige kant gaat zien.
  liefs Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Toen er eens iemand vroeg hoe het met ons ging en mijn man erop antwoordde 'Alles z'n gangetje', reageerde hij met 'Oh, dan is het niet goed, want dat betekent sleur'... Daar ben ik het dus absoluut niet meer eens! Als alles z'n gangetje gaat, mag je in je handjes klappen! Geluk zit 'm in de kleine momenten en soms zit je in een fase waarop alles behalve z'n gangetje gaat en je je best moet doen om je kopje boven water te houden!

  Ik hoop dat bij jou alles zo snel mogelijk weer " z'n gangetje" gaat!!!

  Groetjes X

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Niet verdrietig meer? Je hebt een prachtige foto geplaatst en probeer je niet teveel aan te trekken van de boze buitenwereld. fijne avond. groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen