Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

zondag 28 februari 2016

Rondje Goedereede en Kwade Hoek

Het zonnetje schijnt, tis koud maar dat geeft niet, thuis toerist spelen bij de buren. Waarom ver gaan als hier in de buurt ook zoveel mooie plekjes zijn. Goedereede, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan, smalle straatjes, oude huisjes, er valt genoeg te zien.

Hield ik mijn camera niet recht? Zeker wel, de huisjes hebben iets wat moeite met de zwaartekracht.

Als afsluiting een rondje door De Kwade Hoek. Helaas trotseerden mijn Uggs, ja echt (het was koud als excuus), de modder niet en op blote voeten verder werd me iets te gortig. We gaan nog eens terug, met kaplaarzen dan maar met het zonnetje graag.


Er was eens....

Heel lang geleden.......was er eens iemand die besmet was met het blogvirus. Er ging geen dag voorbij of er werd ingelogd op blogger.com. Vele blogs werden gevolgd.....vele stukjes werden geschreven.....vele foto’s werden er gemaakt......een echte besmetting! Tijden veranderen, personen veranderen mee, soms positief, soms negatief, we hebben te dealen met hoe de situatie nu is. Is het beter? Is het slechter? Het is zoals het is.

Even met de auto voor een boodschap, sneeuwklokjes, het zonnetje en een momentje: vroeger was ik gestopt en had ik foto’s gemaakt..... Sneeuwklokjes, zo mooi, klein en fragiel, wit en niet het minst belangrijk, een bloemetje waar mijn vader dol op was. Een momentje dat ik daadwerkelijk uitsprak. En ja zowaar op de terugweg inderdaad gestopt. Mijn fototoestel niet bij me maar met mijn telefoon geen probleem. En dan zomaar ineens weer eens een blogpost geschreven.