Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

zaterdag 10 januari 2015

Wie ben ik?

Wie ben ik? Een vraag die ik menigeen zich regelmatig afvraagt en het antwoord daarop zal in de loop der tijd ook nog al eens wijzigen.

In het najaar van 2014 was ik samen met een lieve vriendin bij een lezing over Social Media. Leuk om naar toe te gaan en de locatie was helemaal super! Op de bovenste verdieping in een wolkenkrabber midden in het centrum van Rotterdam. Wat een prachtig uitzicht!!!

Ook de lezing zelf was leuk. De spreker stelde zichzelf voor door middel van een collage van plaatjes over zichzelf. Dit inspireerde mij en voilà hier mijn collage van plaatjes zoals ik mijzelf toen zag. Inmiddels is er wel weer iets veranderd maar dat weerhoud mij er niet van op deze hier alsnog te posten.


Maakt het mij ook wel nieuwsgierig hoe jij jezelf ziet....

donderdag 1 januari 2015

1 januari 2015, de start van een nieuw jaar. Dit jaar voelt het anders...Afgelopen jaar beetje bij beetje een nieuwe start gemaakt, een nieuwe ingeslagen weg die ik dit komende jaar graag blijf bewandelen, ik schrijf bewust bewandelen, niet te snel, stapje voor stapje!

Er is een reden waarom de mensen uit mijn verleden het niet gered hebben in mijn toekomst. Mijn keuze? Helaas niet. Velen hebben afscheid van mij genomen om mijn verleden. Heb ik dit zelf gewild, nee absoluut niet maar ik vertrouw erop dat dit beter is voor mij, voor mijn toekomst.

De laatste dag van 2014 mogen afsluiten met mijn verjaardag. Een echte verjaardag met onverwachts bezoek, heel veel cadeautjes en lieve berichtjes. Ik werd er werkelijk waar een beetje verlegen van. Lieve mensen in mijn in leven die in me geloven, die om me geven zoals ik ben. Dank jullie wel allemaal!!!!

Het nieuwe jaar mogen beginnen met het oplaten van een wensballon. Een lege wensballon met volop ruimte om mijn wensen voor het komende jaar op te schrijven.

Mijn wens voor het nieuwe jaar? Ik wens dat het goed mag gaan met alle mensen die ik lief heb om mijn heen en in het bijzonder voor mijn dochters. Mijn meiden die me ondanks alles, en het was niet makkelijk, zeker weten van niet, zijn blijven steunen. Lieve meisjes ik hou zo ongelooflijk veel van jullie.

Een dank je wel voor de kracht die ik afgelopen jaar mocht ontvangen om mijn beproevingen te doorstaan en een kus voor papa en mama door hoog boven.