Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

dinsdag 6 mei 2014

Ik durf weer!Gisteren 2 nieuwe foto’s op Facebook gepost. De ene foto had er niet zonder de andere kunnen zijn. Op de eerste foto maar liefst 60 lieve reacties mogen ontvangen. En nee ik ga niet naast mijn schoenen lopen maar het heeft me wel ontzettend veel goed gedaan. Deze foto was er echter niet geweest zonder de tweede met een quote die ik afgelopen week gekregen heb: The one who falls and gets up is so much stronger than the one who never fell. En zo is het maar net.

De afgelopen maanden zijn niet gemakkelijk voor me geweest en dat is nog simpel uitgedrukt maar ik wil niet langer terug kijken. Een scheiding betekent afscheid nemen, afscheid nemen van meer dan dat ik ooit voor mogelijk gehouden had. Er is niet veel meer over, zeg maar bijna niets meer over. Soms was het afscheid niet zo moeilijk, sommig afscheid had ik werkelijk waar niet aan zien komen. Niet elk afscheid heeft al een plaatsje gekregen......maar ik ben er nog. En met die ik moet ik het doen, samen komen we er wel.

De eerste maanden van dit jaar heb ik heel erg veel geschreven, schriften vol zelfs maar deze schrijfsel waren niet geschikt voor andermans ogen. Sinds kort heb ik na heel wat omzwervingen weer een eigen plekje. Een veilige plaats van waaruit ik verder ga met het opnieuw opbouwen van mijn leven. Mijn verleden kan ik niet veranderen, geleerd heb ik er wel van. Er valt nog heel veel voor me te leren, ik ben er nog lang niet, dat realiseer is me maar ik durf weer!