Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

donderdag 13 februari 2014

Valentijnsdag maar dan anders...Je verliest niets als je hem laat gaan. Ook al vrees je de leegte en heb je hem nodig als een drug, wachtend op de dag dat hij jou bevestigd, dat jij er mag zijn. De dag dat hij eindelijk voor jou kiest. De dag dat hij eindelijk inziet dat jij het bent. 

Prachtige vrouw maak van hij jij, jij mag jou erkennen, jij mag voor jou kiezen. De pijn die je vreest, is het sterven van een strategie. Wanneer jij gewend bent om jezelf weg te geven en je stopt daarmee, laat je het patroon dat je deepdown dacht dat je nodig had om te overleven, sterven. Ga er door heen, helemaal. Ga door de pijn heen. Heel je wonden die maken dat jij jezelf weggeeft. Ga naar de wortel. Wees nieuwsgierig naar jou!

Don't get it twisted, this is just a ride!

Dank je wel Esther voor deze woorden die ik van je gekregen heb, mijn houvast voor de toekomst...

woensdag 12 februari 2014

TriootjeNa bijna 20 jaar lig ik helaas weer alleen in bed. Verdrietig ten top maar koud bovendien. Drie dekens op elkaar geven mij nog geen gevoel van warmte en geborgenheid. Op zoek dan maar naar een nieuwe bedpartner? Nee bedankt! Maar van die kou wil ik echt af. Gelukkig vind ik de oplossing in 2 nieuwe vriendjes, op mijn leeftijd iedere avond een triootje wie had dat nou gedacht. Lieve ouderwetse warmwaterkruiken, willen jullie mijn vriendjes gedurende deze winter zijn?

zaterdag 8 februari 2014

Mijn dank ik groot...

Dank, dank, dank jullie wel. Ik ben diep ontroerd door alle lieve berichtjes die ik van jullie op mijn vorige post heb mogen ontvangen. Lieve berichtjes die mij zoveel doen, meer doen dat ik in die drie keer dank aan jullie kan zeggen. De afgelopen maanden geen dag zonder tranen, vandaag ook tranen, tranen van geluk dat ik jullie heb!!!  XXX

donderdag 6 februari 2014

Gebroken Hart


Inmiddels al weer 2 maanden geleden heeft mijn man besloten om na bijna 20 jaar samen bij mij weg te gaan. Het verdriet hierover heeft nog geen plaatsje gekregen, door het delen ervan hoop ik verder te kunnen met de verwerking. Van bloggen is het de laatste tijd niet gekomen, mijn verdriet was te overweldigend. Vroeger haalde ik hier zoveel plezier uit, hoop dat gevoel een beetje terug te krijgen en wil de draad dan ook weer pakken. Beloven kan ik niets maar proberen ga ik het zeker.