Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

vrijdag 27 december 2013

Papa’s meisjeVerjaardagen, ze zijn bijna niet meer te vergeten. Facebook herinnert je er wel aan. Vele foute kanten heb ik maar ook wel een goede, vrijwel altijd attent bij verjaardagen. Vandaag had ook een verjaardag kunnen zijn, helaas nu een geboortedag. De geboortedag van mijn vader, inmiddels al weer 8 jaar. Facebook herinnert me er dan ook niet aan. Facebook was er toen gewoonweg nog niet en anders had hij ook geen account gehad. Maar dat heb ik ook helemaal niet nodig, hij is voor altijd in mijn hart. Verlies en verdriet krijgen een plekje, daar heb ik ervaring mee maar soms komt gemis in alle hevigheid terug, gemis bij mooie maar ook bij verdrietige momenten. In mijn vorige post schreef ik al dat het op dit moment minder met me gaat. Meer zou volgen maar ik ben er nog niet aan toe het hier op te schrijven, al hebben velen van jullie het inmiddels wel geraden. Papa ik mis je zo, heb je harder nodig dan ooit en door de storm gaat het me vandaag waarschijnlijk niet eens lukken even bij je langs te gaan.

maandag 16 december 2013

Solliciteren, CV? Pfff, hoe ging dat ook al weer?Solliciteren, CV? Pfff, hoe ging dat ook al weer? Dat is inderdaad al zo lang geleden. Maar ik heb me er weer in verdiept, heb weer een CV. Postverwerking, receptie en telefoon, facilitaire diensten, agendabeheer, personeelsadministratie, salarismutaties en betalingen, urenregistratie, offerteverwerking, inkoopfacturen, facturatie, betalingen, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, subsidieaanvragen, omzetbelastingaangifte, aangifte intra-communitaire leveringen, CBS-aangiften, Tussentijdse rapportages opstellen, jawel alles staat er netjes op.

Het is geen grapje, ik heb hem nodig mijn CV, na bijna 12 jaar moet ik weer gaan solliciteren, heb geen werk meer op dit moment en wel een huis en twee studerende dochters. Geld dus heel erg hard nodig.

Inmiddels naast bovenstaande ook verkoopstyliste, kleuradviseuze en interieurontwerpster.

Mijn Persoonskenmerken: flexibel, zelfstandig, hard werken, groot verantwoordelijkheidsgevoel en gevoelig voor respect

Heb ik iets aan al die eigenschappen? De tijd zal het leren. Ik wil
graag de handen uit mijn mouwen steken om al die zaken waar ik goed in ben op rolletjes te laten verlopen.

Mocht iemand iets weten laat het me alsjeblieft horen. Maar ook andere tips zijn van harte welkom. Ben echt wel een beetje ten einde raad en alles is welkom. Zoveel gebeurd de afgelopen periode, teveel om nu op dit moment allemaal te vertellen, vertel het wel als ik zover ben.