Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

zondag 18 november 2012

Even verdrietig
Geen posten meer geschreven, ben een van nature positief mens en dat wil ik dan ook graag uitdragen op mijn blog. Al eerder aan het einde van het jaar minder gepost. Terwijl ik voor mijn idee toch echt een seizoenen mens ben, denk ik dat toch de maand november niet mijn favoriet is.

Meewerken bij Sanoma heeft mij geleerd dat ik dat daar een hoog achter de ellebooggehalte heerst. Dacht daar vroeger anders over maar de realiteit bewees echter anders…(bij de lancering van het bewuste magazine een dame op het podium die ongegeneerd haar eigen pagina als mooiste betitelde)

Na het overlijden van mijn ouders beloofden mijn zussen en ik elkaar toch vooral trouw te blijven, wist niet dat dit nog wel eens heel moeilijk kon worden…(het leven gaat door, mensen veranderen)

Ik ontmoette een dame die voor veel geld een fotorapportage van haar huis liet maken in de hoop in een blad gepubliceerd te worden, en jawel gelukt…(echt waar)

Meer kleine dingen volgden die mij geen goed gevoel gaven. Ligt er eraan dat ik het op het moment te druk heb, te druk om ook de leuke dingen te zien…

Waarschijnlijk zijn er ook genoeg leuke dingen gebeurd maar deze werden zo overschaduwd door de niet leuke dat ik ze niet echt bewust heb meegemaakt. November zal mijn maand wel gewoon niet zijn…