Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

vrijdag 26 augustus 2011

Van alles wat….Laat ik me eerst maar weer even voorstellen, mijn naam is Claudia….het is bijna nodig, zo lang heb ik niets nieuws gepost terwijl ik toch genoeg te vertellen heb.Gisteren heb ik eindelijk de pakketten in orde gemaakt voor de winnaars van mijn prijsvraag. Eerder heb ik hier echt nog geen tijd voor gehad en dat terwijl ik iets inpakken toch zo leuk vind.Niet alleen inpakken is leuk, uitpakken is dat ook en dat heb ik de afgelopen tijd maar liefst twee maal mogen doen. Alweer heel lang geleden heb ik van Wonen en Tuinieren met Musje een geweldig pakket met weckpotten mogen ontvangen. De weckpotten zijn natuurlijk leuk maar ook de verpakking was echt geweldig!!! Op zijn Musjes ga ik nu weckpotten sparen.Op dit moment heb ik een mooie verzameling schelpen in twee van hen gedaan maar met deze potten kan ik nog alle kanten uit en ze zullen dan zeker nog vaker op mijn blog verschijnen!

Maar ook Yolanda van Kom Achterom heeft me heel erg verwend. Een grote schaal met koekjes, koekjes die ook nog eens niet slecht zijn voor de lijn, wat wil je nog meer!!! De schaal heeft een mooi plekje in mijn servieskast gekregen terwijl de koekjes mijn oma’s theekastje sieren.Lieve meiden heel erg bedankt voor jullie mooie cadeaus, dit heeft me diep geraakt om zoiets moois van jullie te mogen ontvangen.

Morgen heb ik mijn zussen met aanhang en mijn schoonouders uitgenodigd voor een verwendagje in de Efteling, hopelijk werkt het weer een beetje mee, aan mijn proviand zal het in ieder geval niet liggen….

vrijdag 5 augustus 2011

De wonderlijke blogwereld.Mijn familie maakt er soms wel een grapjes over, grapjes over mijn hobby: bloggen. Ik ben iemand die dan ergens helemaal voor kan gaan, dompel er me helemaal in onder. Nooit gedacht dat de virtuele wereld mij zo bezig houden. Inspiratie voor een nieuwe post, het bekijken van post van anderen maar ook de reacties, zowel het geven als ontvangen. Die reacties het blijft toch iets raars. Zo bijzonder dat vreemden de tijd nemen om een reactie bij je achter te laten. Soms merk je uit ontvangen reacties dat iets anders is overgekomen dan je bedoeld hebt. Ontvangen reacties van blogsters met een sfeer waar je dan zelf minder mee hebt maar ook het tegenovergestelde. Soms kom ik een mooi blog tegen waar ik mezelf dan helemaal ik kan vinden maar de eigenaar vind mijn blog dan helemaal niets. Nooit eens een berichtje terug terwijl mijn gevoel dan zo veel overeenkomsten ziet, maar dat houd mij gelukkig niet tegen. Reacties met de vraag: “Laat je ook eens een reactie bij mij achter?” Wie vraagt wordt overgeslagen maar toch neem ik er dan een kijkje. Vreemden zeg ik maar eigenlijk voelt het helemaal niet als vreemden, terwijl ik alleen Bep van Natuurlijk Groen en Doen, tijdens een fair, Sonja van Country at Home, in haar winkel en Ilse van Tuttemerull in het echt ontmoet heb. Ilse die zoveel meegemaakt heeft dat ik bij haar mijn hart durfde uit te storten, die ik zomaar geheimen toevertrouwde, terwijl ik dat toch heel erg lastig vind. Sommigen voelen echt als vriendinnen zoals Ingrid van Home & Lifestyle die altijd een persoonlijke reactie achterlaat op mijn posten. Posten met foto’s waar ik echt helemaal in katzwijn voor val. De meesten van jullie weten wel wie dat zijn. Soms kom ik gewoon een keertje extra langs, voel me bijna een stalker. Wees niet bevreesd, ik zal jullie verder niet lastig vallen.

Soms speelt er wel eens de gedachte door mijn hoofd om iets leuks te organiseren om de vele blogdames in real life te ontmoeten maar daar heb ik ook al bij Ilse veel nare dingen over gelezen. Toch maar niet dus want dan wordt het wel allemaal echt en geen mooie droomwereld meer. Ik droom graag verder.

Tijdens onze afgelopen vakantie merkte ik toch wel dan ik gewoon verslaafd ben geraakt aan het bloggen, maar niet alleen het bloggen, de hele social media. Weinig bereik gehad op de boot en als er dan ergens wel bereik was had mijn familie het nakijken. Blogspot.com maar ook Hyves, Facebook en Twitter werden naarstig afgespeurd naar de laatste nieuwtjes. En als ik dan ook nog blogdames op andere social media tegenkom lijkt het wel of ik helemaal bij ben.

Lieve meiden (ja heren hebben op de een of andere manier deze verslaving niet) dank jullie wel dat jullie er zijn. Jullie voegen iets toen in mijn leven.