Pagina's

Tip

Met een klik op de foto wordt deze vergroot, met 2x klik zelfs bijna paginagroot!

woensdag 30 maart 2011

ReceptenboxIn de Libelle van vorige week stond een leuke receptenbox om zelf te maken. Handig om al je favoriete recepten bij elkaar in te verzamelen. De box is te koop bij de Xenos voor Euro 3,- en de tabbladen zijn via de site van Libelle te downloaden. Een leuk, makkelijk en handig doe het zelf cadeautje om low budget te maken. Wat wil je nog meer?

Nu roept dit natuurlijk wel nog een klusje op me af. Spitten door alle tijdschriften op zoek naar recepten om zo mijn box snel te vullen!

dinsdag 29 maart 2011

Dank je wel lieve IlseDit was mijn reactie aan Ilse nadat ik de door mij gewonnen give-away van haar uitpakte:

Ik ben er dus echt helemaal stil van. Perplex gewoon. Meid dat is toch geen give-away meer. Jeetjemina zeg. Wat ben ik hier blij mee, wow. Eerst zie ik die kaart, denk nog oh wat een schattige dame maar er ging totaal nog geen belletje bij me rinkelen met een groot dik zacht pak in mijn handen. En toen maakte ik het open en dat zie ik zo’n mooi kussen van Zusss. Echt geweldig. Ik vind Zusss toch zo’n leuk merk, zeker met die filosofie erachter, misschien wel omdat wij ook met drie zussen thuis waren.

Lieve Ilse je bent echt een schat maar je hebt het natuurlijk wel veel te gek gemaakt. Ik heb een mooi plaatsje voor haar gevonden, ze past hier echt en dan zie je waar ze terecht gekomen is.

Deze zijn voor jou, extra speciaal omdat ze uit de tuin van mijn moeder komen.

maandag 28 maart 2011

Tassentik

Zoveel te doen in te weinig tijd en dan wordt er ook nog een uurtje afgepikt….

Maar je hebt het zo druk als je jezelf maakt natuurlijk. Nu kan ik terugkijken op een druk weekend. Heel veel gedaan, maar liefst drie tassen gemaakt. En ja dan heb je het druk. Nu maar snel aan de slag met alle andere zaken die zijn blijven liggen in alle drukte.

Tas 1 van tafelzeil met een leuke voering!Tas 2 van geplastificeerd katoen, compleet met etuitje!Tas 3 van Hoooked Zpaghetti, gehaakt tijdens het open huis van mijn moeder’s (nog steeds) te koop staande villa!

maandag 21 maart 2011

MargaritaNee mijn computer is niet op hol geslagen, ik heb in de afgelopen periode maar liefst driemaal deze award mogen ontvangen. Een award speciaal om nieuwe blogsters in het zonnetje te zetten. Nu ben ik natuurlijk niet nieuw hier maar mijn nieuwe blog is dat uiteraard wel. Dank je wel Ingrid,
Jolanda en
Brigitte voor deze eer. Nu heb ik al bij heel wat dames deze award voorbij zien komen, voor mij des te moeilijker om nog iemand uit te kiezen. Gelukkig heb ik even de tijd gehad om hierover na te denken en ik wil al deze awards aan Margarita , van ♥Stipje♥ geven. Margarita attendeert ons zo vaak op een nieuw blog dat ik hoop dat alle awards via haar op de goede plaats terechtkomen.

Margarita, speciaal voor jou de spelregels nog even op een rijtje:

1. Als je deze award krijgt maak je een verwijzing naar het blog of de persoon die je deze award gaf.
2. Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.
3. Laat een berichtje achter op deze blogs en vertel hen dat ze de award gewonnen hebben.
4. Het is vooral de bedoeling dat er aandacht wordt gegeven aan beginnende of nog niet zo'n bekende blogs.

Ik hoop dat je hier iets mee kunt maar voel je niet bezwaard om deze awards niet in ontvangst te nemen hoor!

donderdag 17 maart 2011

Bofkont

Ik was een echte bofkont eerder dit jaar. Bij Michaja heb ik haar Give-Away gewonnen. Deze bestond uit een Frans magazine, hoe kan het ook anders en een door haarzelf gemaakte envelop. De Marie Claire Maison was een zomer-editie, heerlijk om nu inspiratie op te doen maar ook van de envelop kreeg ik genoeg inspiratie. Zoveel zelfs dat ik hoop dat het me gaat lukken om er zelf ook eentje te gaan maken. Laat ik niet overmoedig worden door al mijn creaties van de laatste tijd maar proberen kan natuurlijk altijd. Mocht het ooit gelukt zijn dan laat ik deze uiteraard hier zien.

Lieve Michaja, dank je wel!!!


foto van Michaja

dinsdag 15 maart 2011

Druk, druk, druk…Ik heb het er maar druk mee gehad de laatste tijd. Eventjes was ik er tussenuit en wat heb ik dan veel gemist. Natuurlijk heb ik geprobeerd om weer bij te lezen maar ik geloof niet dat ik al alles gehad heb. Niet alleen heel veel “oude” volgsters hebben mijn blog weer gevonden ook veel nieuwe dames heb ik voorbij zien komen. Nu probeer ik ook nog om bij alle nieuwe volgers een kijkje op hun blog te gaan nemen en daar gaat veel tijd inzitten. Maar gelukkig weerhoud dit me er niet van, veel te leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken. Mocht ik toch iemand overslaan sorry!

Wat doet dit lekkere weer me goed. Ik ben dit jaar gewoon iets te voortvarend van start gegaan. Direct in januari al heb ik me vol op het voorjaar gestort terwijl de winter toen eigenlijk pas net een week begonnen was. En wat duurt het dan lang voordat het echt voorjaar is…

Zelf ook weinig gepost de laatste tijd. Ik heb nog veel goed te maken. Van Michaja ontving een geweldige give-away. De andere blogsters hebben in de afgelopen tijd niet stil gezeten en ik heb maar liefst 3 awards mogen ontvangen. Samen met mijn zus nog heel wat afgeknutseld, maar over dit alles in de komende posten meer.

vrijdag 11 maart 2011

VlinderBij Bonnie zag ik dat er zo'n mooie vlinder geland was en wat ben ik blij dat deze vandaag ook bij mij geland is. Kan ik gelijk weer meedoen met het stapelthema van Irma
dinsdag 8 maart 2011

De uitslag!!!

Jullie hebben er even op moeten wachten maar dan hier eindelijk de uitslag van mijn deken-give-away.

Het pakket is klaar voorzending maar welk adres moet ik invullen?Het getrokken lootje is van: Ilse

Omdat ik zo blij met alle reacties en alle genomen moeite voor het plaatsen van een linkje op jullie blogs heb ik besloten om nog drie troostprijsjes weg te geven naar een idee van een door mij ontvangen kadootje van Renny.
Dus mocht ik nog drie lootjes trekken.De winnaars zijn:

Helena
Mea
Musje

Dank jullie wel voor het meedoen met mijn give-away. Het doel is bereikt want vele oude getrouwen hebben mij opnieuw gevonden! Nogmaals dank!!!Willen jullie jullie adressen naar mij mailen? Zodra ik alle adressen heb zal ik alles in de postzak stoppen en ter verzending aanbieden.

maandag 7 maart 2011

Terug van weggeweestDeze winter duurde me net eventjes iets te lang. Gek werd ik van al die kou. En dan was ik ook nog eens heel erg druk met alle jaarafsluitingen zodat het bloggen er helemaal bij in geschoten is. Gelukkig schijnt nu het zonnetje weer en al is het dan nog steeds koud, het is weer heerlijk om buiten af en toe even een frisse neus te halen en te genieten van het nu toch echt ontluikende voorjaar!

Vanmiddag zal ik me weer eens in blogland gaan begeven want ik wil alle mooie posten die jullie in de afgelopen periode geplaatst hebben lekker gaan lezen zodat ik weer een beetje bij ben. Ook zal ik een winnaar kiezen uit al die overweldigende reactie op mijn look-a-like ladak-deken-give-away.